Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!
Çılgın Bitcoin ve Ripple tahmini: XRP yüzde 4.600 sıçrayacak ve BTC fırlayacak!

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in akıbeti, EOS’un uyarısı, Ripple’ın sıkıntısı, Ethereum, TRON, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatından, Ripple aleyhindeki davaya, EOS uyarısından TRON müjdesine kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bloomberg’in yeni bir raporuna göre, önemli bir teknik gösterge Bitcoin boğaları için iyi görünmüyor.

GTI VERA Convergence Divergence Teknik Göstergesine dayanarak, en büyük kripto para birimi Kasım ayının ortasından bu yana ilk kez yeni bir satış eğilimine girdi. Bu teknik gösterge, en son satış sinyali gönderildiğinde, Bitcoin yaklaşık yüzde 50’sini kaybetti ve 6.280 dolardan 3.156 dolara düştü.

EToro’daki kıdemli pazar analisti, Bitcoin’in destek alanında işlem görmeye devam ettiğini söyleyerek farklı bir yorum sunuyor:

Burada aşırı reaksiyona gerek yok. Bitcoin, çekirdek destek alanı dahilinde 3.000 ila 3.500 dolar arasında gidip gelmekte, en geniş hareket sahası ise 3.000 – 5.000 dolar arasında değişmektedir.

Ripple ve XRP haberleri

Menkul kıymetler davalarına bakan bir avukat, XRP’yi kayıtsız bir menkul kıymet niteliğinde satan şirketin eyalet ve federal yasalarını ihlal ettiğini iddia etti. Ayrıca, Ripple aleyhine açılan bir dava dosyasına yeni deliller sundu.

Avukat Jake Chervinsky, Ripple’in 13 Şubat’ta ki mahkemesinin, federal mahkemede yapılması gerektiğini savunacak. Chervinsky, davanın çözülmekten çok uzak olduğunu şu şekilde söyledi.

Dava çözülene kadar aylar, yıllar geçebilir. Fakat eğer bir Ripple destekçisi iseniz, muhtemelen davanın daha uzun sürmesini istersiniz.

Ethereum haberleri

Levi Strauss ve Harvard, fabrika çalışanlarının sağlığını ve refahını izleyen Ethereum tabanlı bir sistem geliştirmek için ConsenSys ile işbirliği yapıyor.

Pilot uygulama, çalışanların nasıl muamele gördükleri hakkında geri bildirimde bulunmaları için anonim özellikli Blockchain teknolojisini kullanacak. İlk uygulama, bu yılın ikinci çeyreğinde Meksika’da üç fabrikada ile başlayacak. 2020’de ise bir deneme sürümünün başlatılması bekleniyor.

EOS haberleri

EOS yeni bir uyarı yayınladı ve dolandırıcılık konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Block.one’a göre, dolandırıcılar şirket CEO’sunu ve CTO’sunu taklit ederek herhangi bir girişimde bulunabilirler.

Yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı:

Hiç kimse, telefon, Telegram mesajı, e-posta, web sitesi veya başka bir iletişim biçiminde, özel anahtar (lar) ınızı, tokenlerinizi, şifrelerinizi veya kişisel bilgilerinizi istemeyecektir. Ayrıca, Block.one personeli, tokenlerin ticaretini içerecek bir teklif içeren bir iş ilişkisi veya ortaklık önermek için Telegram, Skype, LinkedIn veya diğer resmi olmayan iletişim kanallarını kullanmayacak.

Stellar Lumen haberleri

Stellar ekibi aylık bültenini yayımladı.

Aylık bültende, Stellar tabanlı stablecoin AnchorUSD, Stellar tabanlı mikro ödemeler startup’ı ​​Satoshi’deki gelişmeler, Stellar Geliştirme Vakfı’ndaki yeni işe alımlar ve daha fazlası hakkında haberler içeriyor.

Ayrıca, 30 Ocak’ta yapılması planlanan Tesnet çalışması 27 Şubat tarihine ertelendi.

TRON haberleri

Yaklaşık 14 dakika süren oldukça başarılı bir token satışından sonra, TRON ve Binance, BitTorrent Token (BTT) satın almaya çalışan, ancak başaramayan kullanıcılara bir Airdrop sunacaklarını söyledi. Ancak detaylar henüz açıklanmadı.

VeChain haberleri

VeChain Blockchain üzerine kurulu bir oyun platformunun yaklaşmakta olan alfa testi için 1.200’den fazla kişinin kayıt yaptığını bildirdi.

Plair, Steam, Discord ve Twitch’in bazı yönlerini birleştiren merkezi olmayan bir oyun portalı olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca, geliştirici ekip oyunun, 2020 yılının Mart ayında resmi olarak piyasaya çıkması için çalışmalarını hızlandıracak.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin