Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin’in 740.000 dolarlık boğa koşusu , XRP, Ethereum, TRON, EOS, Stellar, NEO, Binance Coin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyat tahmininden EOS, TRON, Binance Coin ve Dash için yeni uygulamaya kadar, flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bitcoin ağının yaklaşık %10’una güç sağlayan kripto madenciliği Poolin’un kurucu ortağı, Bitcoin fiyatında büyük bir sıçrama öngörüyor.

Zhu Fa bir sonraki Bitcoin boğa koşusunun önde gelen kripto para birimini 74.000 ila 740.000 dolar arasında tutacağına inandığını söyledi.

Yükseliş tahminine rağmen, Zhu Bitcoin’in fiyatı konusunda iyimser olmadığını ve bir sonraki boğa koşusunun son olabileceğine inandığını söylüyor.

Ripple, XRP ve Ethereum haberleri

Ripple’ın girişim ortaklıkları müdürü Emi Yoshikawa, California’daki Menlo Park’taki yıkıcı teknoloji etkinliğine Ethereum Vakfı’nın genel müdürü Aya Miguchi ile söyleşiye katılacak. İkili, ABD ve Japonya’daki Blockchain ve kriptoların potansiyel etkisi hakkında konuşacak.

Etkinlik 26 Şubat’ta başlayacak

EOS, TRON, Binance Coin, Dash haberleri

Mobil ödeme uygulaması Spend, artık EOS, TRON, Binance Coin ve Dash’i destekliyor.

Kullanıcılar artık her bir kripto parayı platformda saklayabilir, ayrıca dijital varlıklarını, Visa’nın kabul edildiği 40 milyondan fazla yerde Spend Visa kartını kullanarak harcayabilirler.

Stellar haberleri

Kanadalı kripto borsası Coinsquare, Stellar merkezli merkezileşmemiş StellarX alım satım şirketini satın aldı.

StellarX, kullanıcılara kripto işlemleri için ACH yoluyla işlem görebilecek euro, yuan, pound, dolar ve diğer fiat para birimleri gönderme olanağı sağlıyor

NEO haberleri

NEO, Seattle’da eski Microsoft yöneticisi John deVadoss tarafından yönetilecek yeni bir ofis açıyor.

Akıllı sözleşme platformu, varlığını genişletmek ve ABD’de yeni ortaklıklar kurmak istediğini söylüyor. NEO’nun kurucusu Erik Zhang, Seattle’ın teknoloji dünyasındaki statüsünün şehri cazip bir seçenek haline getirdiğini söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin