30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin zaferi, Litecoin yükseltmesi ve Ethereum, Ripple, Stellar, TRON haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in önde gelen dijital varlık olarak hüküm sürdüğü yeni bir Litecoin yükseltmesinden, kripto dünyasında çığır açan bazı hikayelere kadar flaş kripto para haberleri kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Bloomberg ile yapılan yeni röportajda, Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, kripto para biriminde en üst düzey değer deposu için savaşın sona erdiğini ve Bitcoin’in kazandığını şu şekilde söyledi:

Evet, o kazandı ve aslan payını aldı. Para birimi olarak değil, değer deposu olarak kazandı. Ve diğer tüm kriptolar, tıpkı periyodik cetveldeki diğer 113 element gibi, kullanım durumunu kanıtlamak zorunda, çünkü insanlar onları kullanıyor.

Novogratz’a göre, Bitcoin’in alım yapmak için yaygın olarak kullanılıp kullanılmayacağına dair tartışma BTC’nin dijital altın olması nedeniyle alakasız. Bu görüşünü şöyle açıkladı:

Altınla hiçbir şey satın alamazsınız. Hayatın boyunca altınla ne aldın? Hiçbir şey. Belki altın para alırsın ve kurtarırsın. Bitcoin bir değer deposudur. İnkalar ve Aztekler altının Tanrı’dan geldiğini düşünüyorlardı. Bu yüzden değerli bir mağazaydı.

Silikon Vadisi’ne yapılan son ziyaretten sonra, Novogratz Bitcoin ve her zaman olduğu gibi kripto geleceği konusunda yükseldiğini söylüyor.

Ethereum haberleri

Popüler Ethereum cüzdanı MyCrypto, ağın geliştirilmesinde önemli bir rol oynamakta. Şirket şimdi Ethereum 2.0 testnet’in bir parçası olduğunu ve işlemlerin doğrulanmasına yardımcı olmak için rolünü yerine getirdiğini söylüyor.

Ripple ve XRP haberleri

Crypto meraklısı Hodor, Coil’in para kazanma platformunun başlatılması da dahil olmak üzere, Ripple ve XRP’deki son gelişmelere genel bir bakış yayımladı.

Litecoin haberleri

Litecoin yeni bir ağ yükseltmesi başlattı.

Güncelleme, ağdaki standart ücretleri önemli ölçüde düşürerek minimum işlem maliyetini 0,001 LTC’den 0,0001 LTC’ye düşürüyor.

Stellar Lumens haberleri

Stellar Kalkınma Vakfı şimdi topluluktan gelen soruları yanıtlıyor. Stellar ekibine Reddit aracılığıyla istediğin her şeyi sorabilirsin.

TRON haberleri

Tron, BitTorrent Token (BTT) dördüncü airdrop’unu serbest bırakmak için vites arttırıyor.

BitTorrent Vakfı, 11 Mayıs’ta 990.000.000 BTT’yi Tron hodler’lara dağıtacağını açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin