Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: Bakkt Bitcoin vadeli işlem onayı, XRP yeni ortaklığı, kripto ATM’leri ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt ile ilgili patlayıcı bir rapordan Ripple’deki yeni bir ödeme ortaklığına kadar, kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Yeni bir Bitcoin vadeli ürünü onay almak üzere. Wall Street Journal gazetesine göre, Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlemlerinin Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan “yasal onay alması bekleniyor”.

Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlemleri 24 Ocak'ta piyasaya sürülecek

Kurumsal, tüccar ve tüketicinin kripto paraya katılımı için ölçeklenebilir bir rampa olan Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın ana şirketi Intercontinental Exchange tarafından destekleniyor. Bitcoin vadeli işlemlerine ek olarak, Bakkt bir kripto para borsası başlatmayı planlıyor ve insanların küresel bir ağda kripto para kazanmalarını, satmalarını, depolamasını ve harcamalarını sağlamak için Microsoft ve Starbucks ile ortaklık kurdu. Bu onay, ilk Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin nakit yerine kripto ödemeleri kabul edeceğine dair bir işaret.

Ripple ve XRP haberleri

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri, Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisini İngiltere’ye yapılan ödemeler de kullanacağını söylüyor. Akbank, yeni havale koridorunu kurmak için Santander UK ile çalışacağını açıkladı.

Bu arada, kurumsal Blockchain yazılım şirketi R3, XRP’nin yeni kripto ödemeleri uygulamasının perde arkasında çok daha fazla çalıştığını ortaya koyuyor.

Ayrıca, Corda Settler’in XRP hesap defterine nasıl değer kattığını açıklayan yeni bir video yayınladı.

LItecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Monero, Dogecoin ve Zcash haberleri

DataLight’tan alınan yeni analiz, 2018 yılında çipli kripto ATM’nin benimsendiğini göstermekte. Bitcoin’den sonra, kripto ATM’lerinde en popüler kriptolar,  Litecoin, ardından Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Monero, Dogecoin ve Zcash oldu.

TRON haberleri

TRONCard lansman için hazırlanıyor. TRON tabanlı DApp hızlandırıcı Sesameseed, temel özellikleriyle ilgili kapsamlı bir genelge yayınladı.

Kart, perakende mağazalarında ve eşler arası perakendecilerin TRX ödemelerini etkinleştirecek. Ayrıca, TRON Blockchain’de bir ödeme işlemcisi olan Poppy ve diğer popüler TRON cüzdanlarıyla çalışmak üzere tasarlandı. “TEST”

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin