Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri
Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin neden yükselmiyor?, Ripple’ın küresel potansiyeli ve daha fazlası…

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin‘in uzun vadeli görünümünden TRON’daki yeni ilerlemeye kadar burada kripto dünyasında yaşanan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun!

İşte bugünün flaş kripto para haberleri karşınızda!

Bitcoin haberleri

Bitcoin (BTC) için dip seviyeleri alış fırsatı

Susquehanna International’dan Bart Smith, -CNBC’deki Crypto King olarak da biliniyor- neden hala BTC’nin yükselmediğini açıklıyor. Bart Smith konuya yönelik şunları söylüyor:

Satoshi Nakamoto bu algoritmayı tasarladı, böylece son Bitcoin bir sebepten dolayı 2140’ta çıkarılacak. Bunun uzun bir oyun olması gerekiyor, değil mi?

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın küresel operasyonlar ve ortaklıklar müdürü, TechCrunch Shenzhen 2018 konferansında bir konuşma yaptı. Emi Yoshikawa, Ripple’ın XRP gibi kripto para teknolojilerinin ve bütün olarak Blockchain teknolojisinin meşruiyetini ve yaşayabilirliğini arttırmak için dünya çapındaki düzenleyicilerle çalışmaya istekli olduğunu belirttiyor.

Ethereum haberleri

Ethereum’un Constantinople hard forku DoS saldırısı nedeniyle ertelendi!

Ethereum geliştirme şirketi Paradigm, sahnelerin ardındaki Ethereum protokolünde neler olup bittiğine dair kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, 0x, Augur, Decentraland, Gnosis ve daha fazlasına yönelik son gelişmeleri içeriyor.

EOS, Cardano, Nano, Zcash, Bitcoin Cash ABC, Bitshares haberleri

Binance CEO’su sahnelerin ardında ve spekülasyona rağmen, kripto geliştiricilerinin geleceği inşa ettiğini söylüyor. Changpeng Zhao, pazardaki çöküşün, Blockchain geliştiricileri işe koyulduğu için GitHub’daki uptick’i yavaşlatmadığını not ediyor.

IOTA haberleri

IOTA kurucusu Dominik Schiener’ın Frankfurt’ta 24 Kasım’da düzenlenecek olan Paranın Geleceği Konferansı’nda sunum yapması planlanıyor. Ekonomistler, 2008 mali krizine geri dönecek ve bugünün bankalarının, dijitalleşmenin, Blockchain’in, Bitcoin, para birimi rekabetinin, merkez bankası dijital para birimlerinin ve parasal reformun rolünü tartışacaklar. Schiener burada, IOTA’nın açık ve merkezi olmayan bir finansal sistem vizyonunu sunacak.

TRON haberleri

dapp islem hacmi

TRON Vakfı, ağdaki en son teknik gelişmeler, toplum çabaları ve merkezi olmayan uygulama gelişmeleri de dahil olmak üzere ağdaki haftalık ilerleme raporunu yayınladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir