Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?
Cardano ve Zcash fiyat analizi: ADA ve ZEC nereye gidiyor?

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin ile ilgili multi-milyon dolarlık kampanya başlatıldı! En güncel: Ripple, Ethereum, Litecoin, Stellar, TRON ve Dogecoin haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC)’i tanıtan bir milyon dolarlık kampanyadan Ethereum ve Litecoin’in geleceğine, kadar burada Kripto Para Haber’deki en iyi kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) kripto para ve haberleri

New York merkezli kripto şirketi Grayscale Investments, Bitcoin ve kripto için büyük bir adım atıyor. Forbes tarafından bildirildiği üzere, Grayscale Investments “bir yıllık ulusal TV reklamını içeren, daha önce görülmemiş bir multi-milyon dolarlık pazarlama kampanyası” başlatıyor. Grayscale Investments, Bitcoin’in Nisan’daki yükselişinin yönetim altındaki varlıklarını 1 milyar doların üzerine çıkardığını söylüyor.

Ethereum (ETH) haberleri

Mühendis ve Ethereum danışmanı Rick Dudley platformun yol haritasından bahsediyor. EthHub ile yeni bir röportajda Rick Dudley, Ethereum’un şu anki durumu ve yaklaşan Ethereum 2.0’a geçiş hakkında konuşuyor.

Ripple (XRP) haberleri

İçerik oluşturma platformu Coil, yeni para kazanma özelliklerini açıkladı. Coil’in kurucusu ve eski Ripple teknoloji sorumlusu Stefan Thomas, makaleler, videolar, canlı yayınlar ve web sitelerinin tamamının reklamları engelleyebileceğini ve Coil’i, ödemelerin akışını otomatik olarak etkinleştiren özelleştirilebilir bir sayfa oluşturmak için kullanabileceğini söylüyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Anthony Pompliano’nun Off The Chain podcast’iyle röportaj yapmak için oturdu. İkili, Charlie Lee’nin geçtiğimiz 10 yıl boyunca Coinbase’deki erken günleri ve Lee’nin görüşüne göre Litecoin’in nereye gittiği hakkında konuşuyor.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

IBM’in üst düzey teknik personeli Todd Kaplinger, geliştiricilerin Stellar test ağına nasıl kolay bir şekilde katılabileceği konusunda yeni bir yazı yayınladı. Todd Kaplinger şu açıklamayı yaptı:

Bir araştırma çabasının bir parçası olarak kendi bağımsız Stellar ağımı kurmak istiyordum. Stellar canlı ağının bir parçası olmak için Docker Compose dosyası içeren bir SatoshiPay GitHub deposundan varolan bir projeyi bulabildim. Bunun, Stellar test ağına nasıl uygulanabileceğini görmenin ve sonunda gelecekte Stellar standalone’ye genişletilmesinin harika olacağını düşündüm.

Detayları buradan kontrol edebilirsiniz.

TRON (TRX) haberleri

TRON’un kurucusu Justin Sun, platformun yeni TRON tabanlı Tether (USDT) tokeni için bir ödül programını ertelediğini söyledi. Ertelemenin ne kadar süreceğine dair ise açıklama yapılmadı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1123468990901362690

Dogecoin (DOGE) haberleri

Coinbase kısa bir süre önce Dogecoin (DOGE)’i desteğini açıkladı. Kullanıcılar artık DOGE’i doğrudan Coinbase Wallet uygulamasında saklayabilir. DOGE destekli cüzdan güncellemesinin önümüzdeki hafta iOS ve Android’deki kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin