Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”
Amazon’da en çok satan altcoin kitabının yazarı uyardı: “Altcoin’ler böyle giderse yıl sonunu göremez.”

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin fiyatı 2019’da ne olacak? XRP ve fiat arasındaki karşılaştırma ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019’da Bitcoin’in fiyatının ne olacağından XRP ve fiat arasındaki bir karşılaştırmaya kadar, kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile yatırımınıza değer katın.

Bitcoin haberleri

Bitcoin ve kripto paralar için zor geçen bir yıldan sonra, önümüzdeki yıl için tahminler de gelmeye başlıyor. UK medya kuruluşu  Verdict, yöneticilere beş kripto para için stratejistlerini ve Bitcoin fiyatının 2019’da ne olacağına yönelik öngörülerini sordu.

Martin Weiss'e göre 3000 dolardan Bitcoin alınabilir

En yüksek tahmin 20.000 doları  öngören Quantatex Mitch Blakeway’deki ticaret müdüründen geldi. En aşağı yönlü görünüm ise JKonFX’teki döviz trader’ı ve LMAX Borsası’ndaki FX stratejisti Joel Kruger’den geldi. Joel Kruger, Bitcoin’in 2019 yılı sonuna kadar 5.000 ila 8.000 dolar arasında değişeceğini düşünüyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse 18 Aralık Salı günü saat 10.30’da başlayacak bir soru-cevap etkinliği için hazırlanıyor. Bu arada, Ripple CTO David Schwartz, İnternet Tarihi Podcast’iyle bir röportaj yaptı.

Schwartz, Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümlerini, XRP’nin fiat üzerindeki avantajlarını ve şirketin benimseme stratejisini anlatıyor.

Bitcoin SV ve Bitcoin Cash haberleri

Circle’ın Invest uygulaması, Bitcoin Cash (BCH) ile işlem yapmaya devam ederken şimdi de Bitcoin SV (BSV) desteğini ekledi. Uygulama, bireysel yatırımcılara bir portföy oluşturmak için tamamen düzenlenmiş bir hizmet vermek için tasarlandı. Goldman Sachs destekli Circle yatırımcılar için Circle Invest, tezgah üstü kripto ticareti ve kripto para borsası Poloniex için Circle Trade’i içeren bir kripto ekosistemi kurdu.

Stellar Lumens haberleri

Stellar (XLM), Kanada merkezli kripto para borsası CoinField’da listelenmek üzere. Stellar artık, XRP ile eşleştirilecek ve bir dizi fiat para kullanarak satın alınabilecek.

TRON haberleri

Yeni bir merkezi olmayan borsa artık TRON ağında çalışıyor. TRXMarket, kullanıcıların TronLink tarayıcı uzantısıyla TRC20 tokenlerini almasını sağlamak için tasarlandı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin