Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri:  Analiste göre Bitcoin birkaç gün içinde 5k olacak, XRP, Litecoin, TRON, Stellar, Zcash ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’deki teknik analizden Ether, Stellar ve Zcash gibi bir dizi kripto para birimi için yeni uygulamaya kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel turun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Kripto analisti Mitoshi Kaku, Bitcoin kısa vadede yükselmeye devam ederse şaşırmayacağını söyledi. Kaku, önümüzdeki 10 gün içinde Bitcoin’in 5.000 dolara çıkabilmesi için “şartların mevcut olduğunu” Twitter üzerinden 50.000 takipçisine duyurdu.

Ayrıca, Fundstrat stratejisti Robert Sluymer’e göre, Bitcoin’in gerçek bir geri dönüş ve ayı piyasasına potansiyel bir son verebilmesi için 4.200 doları kırması gerekiyor.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple, Avrupa Parlamentosu üyesi Eva Kaili ile dijital varlıkların geleceği hakkındaki son tartışmasına genel bir bakış sundu.

Kaili, Blockchain ve kripto para birimini insanlar ve hükumetler daha yakından tanıdıkça ve kaygıları azaldıkça ekonomi üzerinde büyük bir etkisi olacağına inandığını söyledi ve şunları ekledi:

Son zamanlarda, Brüksel’deki hesabımdan Yunanistan’daki anneme 2.000 € göndermem gerekiyordu. O gün paraya ihtiyacı vardı ancak bankayı kullanamadım çünkü üç iş günü sürecekti. RippleNet’i kullanarak ona gönderebilseydim, ödemeyi hemen alacaktı…

Blockchain teknolojisi doğası gereği sınırları tanımıyor. Anlamaya çalışmazsanız, geri kalırsınız. Bunun yerine potansiyeli görmeniz gerekir.

Ethereum haberleri

Opera’nın Android’deki mobil web tarayıcısı artık kullanıcıların Ether (ETH) satın almalarına izin veriyor.

Şirket, şu anda İsveç’te mevcut olan kriptoya ödeme hizmetini sunmak için düzenlenmiş kripto komisyoncusu Safello ile ortaklık kurdu.

Litecoin haberleri

İkincisi düzenlenecek olan, yıllık Litecoin Zirvesi bu yıl Las Vegas’ta yapılacak. Etkinlik 29 – 31 Ekim tarihleri ​​arasında Vegas Blockchain Haftası’nın bir parçası olacak.

TRON haberleri

TRON Vakfı, ağın ekosistemindeki son gelişmeleri kapsayan haftalık yerel yönetim uygulaması (DApp) raporunu yayınladı.

Stellar, Zcash, TrueUSD, Gemini Dollar, USD Coin, Bitcoin Gold, Paxos ve Dai

Ethereum tabanlı, peer-to-peer kripto ödünç verme platformu Celsius Network, sekiz kripto para birimi desteği ekledi: Stellar, Zcash, TrueUSD, Gemini Doları, USD Coin, Bitcoin Gold, Paxos ve Dai.

Uygulamaya yatırımcıların yatırılan kriptoda faiz kazanmasını sağlıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin