Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: 12 önemli ismin 2019 için Bitcoin fiyat tahmini, XRP, TRON, Ethereum, Litecoin, Stellar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

12 önemli ismin Bitcoin fiyat tahmininden, yeni TRON BitTorrent listelenmesine kadar… Flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Kripto dünyasından önem arz eden 12 isim, Bitcoin fiyatı konusundaki tahminlerini paylaştı. TRON’un kurucusu Justin Sun’dan BitMEX CEO’su Arthur Hayes’e kadar tahminlere bir göz atalım.

  • BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes: 1.000 ila 10.000 dolar arası
  • TRON CEO’su Justin Sun: 3.000 ila 6.000 dolar arası
  • VeChain CEO’su Sunny Lu: 2.500 ila 100.000 dolar arası
  • OKEx CEO’su Andy Zhang: 3.000 ila 2 milyon dolar arası
  • OceanEX CEO’su Xiaoning Nan: 2.500 ila 25.000 dolar arası
  • Blue Block Capital CEO’su David Kim: 10 ila 29.000 dolar arası
  • Coinplug COO’su Richard Yun: 3.500 ila 15.000 dolar arası
  • Mati Greenspan, kıdemli eToro pazar analisti: 50 ila 1 milyon dolar arası
  • Golden Money kurucusu Ann Shinsin: 2.000 ila 20.000 dolar arası
  • WXY Consulting kurucusu Yu Di: 3.000 ila 30.000 dolar arası
  • Mars Finans kurucusu Wang Fong: 2.000 ila 8.000 dolar arası
  • SoarEx CEO’su Seth Rim: 2.500 ila 30.000 dolar arası

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın partnerlerinden uluslararası ödeme platformu TransferGo, Ripple’ın küresel ödemeleri gerçek zamanlı olarak güçlendirme planının merkezi bir parçası olduğunu söylüyor. TransferGo, Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümü olan xCurrent’i kullanıyor ve CEO Daumantas Dvilinskas’a göre, şirket Ripple’in XRP destekli xRapid’inin avantajlarını araştırıyor.

Ethereum haberleri

Ethereum tabanlı torrent platformu Upfiring başladı. Dosya paylaşım uygulaması, TRON’un BitTorrent’ine rakip bir firmadır ve insanları platformu kullanmaya teşvik etmek için Upfiring Token (UFR) kullanacak.

Litecoin haberleri

Gerçek dünyada kriptoların nasıl kullanılabileceğini gösteren yeni bir video Twitter’da yayınlandı. Videoda John Kim, LTC ile bir barmene bahşiş verdiğini gösteriyor.

Steller Lumens haberleri

Stellar merkezli borsa ve cüzdan Interstellar yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Platform, uygulamanın Android platformunda 10.000 indirmeye ulaştığını açıkladı.

TRON haberleri

Avustralya merkezli kripto para borsası CoinSpot, TRON’un BitTorrent Token’ini (BTT) listeledi ve yeni kripto para biriminin airdropunu destekleyeceğini açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin