“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası!
Paypal kriptoa“PayPal 2021’den önce Bitcoin desteği duyuracak” iddiası! para açılımı resmi yazışmalara yansıyor

Flaş gelişme: Dev borsa PayPal üzerinden yatırım özelliğine kavuşuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto para borsası bitFlyer Europe, kullanıcıların kripto para satın almak için PayPal hesaplarını kullanarak euro yatırmalarına izin vermeye başladıklarını duyurdu.

bitFlyer Europe bunu yapan ilk borsa oldu

Kripto borsası bitFlyer Europe, ödeme devi PayPal ile yepyeni bir entegrasyon başlattıklarını müjdeledi. bitFlyer kullanıcıları artık kripto para satın almak için PayPal hesaplarını kullanarak euro yatırımı yapabilecek. BitFlyer Europe’un iş stratejisi yöneticisi Jacek Bastin, kripto haber kuruluşu The Block’a yaptığı açıklamada, PayPal’ı e-ticaret web sitelerinin yapacağı gibi entegre ettiklerini söyledi.

Entegrasyon tamamen giriş engellerini kaldırmakla ilgili.

Jacek Bastin ayrıca, ödeme devi PayPal’ın yaklaşık% 35 pazar payı ile Avrupa’da çok popüler bir ödeme yöntemi olduğunu kaydetti. Bu durum kripto para borsası için açık bir kilometre taşı olarak görülüyor zira kripto paraları herkes için, özellikle de yeni gelenler için daha erişilebilir hale getirmek istiyorlar. Entegrasyonun pratik açıdan nasıl çalışacağına gelince, bitFlyer Europe kullanıcıları para yatırmak için ödeme yöntemini seçerken PayPal’ın web sitesine yönlendirilecek. Bastin, fon transferlerinin çok yakında başlatılacağını söyledi. Şu anda PayPal hesapları üzerinden para yatırmaya izin veren hiçbir kripto para borsası bulunmuyor.

PayPal üzerinden kripto para alım satımı yakında mümkün olabilir

Bu yılın başlarında bildirildiği üzere, küresel ödeme platformu devi PayPal milyonlarca kullanıcısı için doğrudan kripto para birimi satın alımlarını mümkün kılmak istiyor. Ödeme platformunun, kullanıcıların doğrudan hesaplarından kripto alıp satmalarına izin vereceği ifade ediliyor. Küresel ödeme platformunun, kripto ile entegre olduğu raporları arasında kripto ve blok zinciri uzmanlarının işe alındığı da biliniyor. Ancak PayPal’ın benzer entegrasyonlar için daha fazla kripto borsası ile ortaklık kurup kurmadığı henüz belli değil.

Ocak 2018’de piyasaya sürülen bitFlyer Europe, Japon ana şirketi bitFlyer’ın tamamen sahip olduğu bir yan kuruluş. Borsa, ABD’de de faaliyet gösteriyor.

Bu arada 1 BTC tutan Bitcoin adreslerinin tüm zamanların en düşük seviyesine gerilediği açıklandı. Bu durumun fiyat üzerindeki olası etkilerini buradaki yazımızda ele aldık.

coinnounce


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin