XRP tabanlı Flare Finance'in Airdrop'unu borsalar destekleyecek mi?
XRP tabanlı Flare Finance'in Airdrop'unu borsalar destekleyecek mi?

Flare Spark (FLR) airdrop’u bitti… Yeni airdrop için hazır mısınız?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP sahipleri şimdiden bir sonraki airdropu dört gözle bekleyebilir. Flare Network’ün Spark (FLR) tokeni hayata geçtikten sonra tokenlerin bir sonraki ücretsiz dağıtımı şimdiden planlama yapıldıBu, dün Flare Network’teki ilk DeFi projesi tarafından duyuruldu.

Benzer bir ada sahip olan proje, Flare Finance, 6 ürün piyasaya sürecek ve kullanıcıların XRP ve diğer varlıkları çeşitli şekillerde dağıtabileceği çok tokenli bir ekosistem oluşturacak. Ağın lansmanını kutlamak için, Flare Finance ayrıca bir airdrop düzenleyecek.

Projenin dün bir Twitter başlığında açıklandığı gibi, Flare Finance bunu Flare Networks’ün ana ağ lansmanından bir ay sonra gerçekleştirecek. Airdrop’a katılmaya uygun olanlar, anlık görüntü gününde FLR tokenine sahip olan herkes olacak. Twitter üzerinden Flare Finance şu duyuruyu yaptı:

#FlareNetwork’ün ana ağ lansmanından 1 ay sonra, #FlareFinance, $FLR’ye sahip olanların tüm bakiyelerinin anlık görüntüsünü alacak. Anlık görüntümüzden 7-10 gün sonra, hem $FLR (Spark) hem de $DFLR (DAOFlare) sahibi olmaktan gurur duyacaksınız.

DFLR tokenleri, yönetişim amacıyla kullanılabilir veya “YieldFlare” varlıklarına dönüştürülebilir. YieldFlare (YFLR) tokeni, projenin ayrıca açıkladığı gibi, FlareFinance ekosisteminin resmi tokeni olacak:

Ama bekleyin, Flare Finance ekosistemiyle etkileşime başlamak için bir adım daha ileri gitmelisiniz. Son adım, $DFLR’nizi Flare Finance Ecosystem’in resmi tokeni olan $YFLR (YieldFlare) ile değiştirmektir. Değiştirildikten sonra, sonsuz potansiyel sizi bekliyor.

YFLR, ekosistemin en önemli simgesi olacak. Toplam arzı 110.000.000 ve YieldFlare’nin (YFLR) ilk dağıtımı 40 milyon olacak. Flare Foundation’ın resmi adresleri haricinde tüm FLR sahipleri, platformda YFLR’lere dönüştürülebilen orantılı miktarda 40 milyon DFLR (DAO Flares) alacak. Takas süresi sadece 7 gün olacaktır. 7. günde kullanılmayan tüm YFLR’ler yakılacak veya rezerv havuzuna taşınacak.

Ek olarak, ekip için 10 milyon token, 12 ay boyunca token devir sözleşmeleri için 9 milyon token ayrıldı ve ekibin pazarlama, geliştirme ve organizasyon maliyetleri için 1 milyon tokeni mevcut. Ayrıca, “rezerv” için 10 milyon, vakfa ise 10 milyon token tahsis edildi.

Flare Finance ekosistemi neler sunacak?

CNF tarafından bildirildiği üzere, FlareFinance, Flare Network ve XRP Ledger’ın üstün mimarisinden yararlanarak XRP/FLR kullanıcıları için en hızlı ve en uygun maliyetli DeFi deneyimini sağlamayı hedefliyor. Protokol, farklı kullanım durumlarına sahip 6 ürünü uygulamaya koyacak.

Bunlar arasında FlareX adlı dağıtılmış bir değişim ve verim çiftçiliğini sağlayacak bir yönetim platformu olan FlareFarm yer alıyor. Ayrıca borç verme ve borçlanma için bir platform (FlareLoans), bir stabil coin (FlareUSD), çeşitlendirilmiş bir risk tabanlı yatırım fonu (FlareMutual) ve likidite madenciliği (FlareMine) olacak.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin