Kripto para koleksiyonu
Fintek uzmanı: “Kripto para koleksiyonu için altın zamanlar”CryptoKitties

Fintek uzmanı: “Kripto para koleksiyonu için altın zamanlar”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur’daki BlockShow Asia 2019’a konuşmacı olarak katılan True Global Ventures 3d kurucusu Dusan Stojanoviç, kripto para koleksiyonu için yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Bazı yatırımcılar Bitcoin’i “güvenli liman” varlığı olarak görüyor ve içinde bulunduğumuz dönemde ekonomik belirsizliğin hüküm sürdüğü dünyada ciddi talep görmeye başladı. Ancak Stojanoviç, özellikle oyun sektöründe kripto koleksiyonlarında aynı değeri görüyor. Bu koleksiyonların resesyona dirençli varlıklar olarak işlev görebileceğini iddia etti.

Kripto para koleksiyonu, değişimi mümkün olmayan tokenler tarafından desteklenen dijital varlık kategorisi olarak tanımlanıyor. Her token, benzersizdir ve hiçbiri aynı değildir. Stojanoviç, yakın vadede koleksiyonlar için harika fırsatlar görüyor:

Gerçekten oyun sektörü ve değişimsiz tokenler hakkında yükseliş öngörüyorum. CryptoKitties, bu işin başlangıcıydı. Bence şimdi tam zamanı.”

Stojanoviç, futbol kulüplerinin şu anda blockchain oyun alanına girdiğini de ekledi. Geçen ay, Almanya’nın FC Bayern Münih kulübü, oyuncularının dijital koleksiyonlarını üretmek için Stryking Entertainment ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. Sacramento Kings ayrıca yakın zamanda Ethereum merkezli Kaiju oyuncaklarını çıkaran CryptoKaiju ile bir blok zincir tarafından yönlendirilen benzersiz, sınırlı sayıda koleksiyonlar oluşturmak için yeni bir işbirliğini duyurdu.

cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin