Fidelity direktörü, Bitcoin’in altına göre daha fazla kazanç vermesini bekliyor
Fidelity direktörü, Bitcoin’in altına göre daha fazla kazanç vermesini bekliyor

Fidelity direktörü, Bitcoin’in altına göre daha çok kazanç vermesini bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, bu haftayı oldukça hareketli geçirdi. Mart ayından bu yana 60 bin doları geçen BTC, ATH’sini de tazeledi. Pozitif etki gösteren Bitcoin, 67.000 dolara kadar tırmandı. Yeni zirve yapmasına karşın Fidelity direktörü, Bitcoin’den daha fazla kazanç beklediğini dile getirdi.

Bitcoin, 67.000 dolarda zirve yaptıktan sonra geri çekilerek soluklandı. Yüzde 10’luk bir düzeltme yaşayan lider kripto para birimi, destek seviyelerini zorladı. Haftanın son iş gününde ise 60.000 doları test etti.

Fidelity’nin Küresel Makrolar direktörü Jurrien Timmer, BTC’nin fiyatlanmasına devam edeceğini düşünüyor. Timmer, reel büyümeye dikkat çekerek Bitcoin fiyatının 2023 yılına kadar 100 bin doları bulacağını ön görüyor. Fidelity Küresel Makrolar direktörü Jurrien Timmer, 100 bin dolar yolcuğunu ise 1970’lerde altına benzeterek şunları aktardı:

“1970 senesinde altını göz önüne aldığımızda aynı dalgalanma ve düzeltme yaşayabiliriz. Hareketler Bitcoin’deki daha önce yaşanan yükseliş-düşüş döngülerine benzer hareketlerle ilerleyebilir.”

Bitcoin spekülasyona dayalı bir ralli yapmıyor

Jurrien Timmer, Bitcoin’deki gelişmeleri CNBC röportajında dile getirdi. Timmer, altına göre Bitcoin’in daha iyi ralli yapabileceği görüşünde. Fidelity direktörü Jurrien Timmer,

“BTC, altının dışbükey tarafıdır. Bitcoin’in belli bir arzı var. Ayrıca altın, Bitcoin’in sahip olduğu ağ dinamiklerini bulundurmuyor. Tüm bunlara baktığımızda Bitcoin altına göre daha iyi performans gösterecektir. Bitcoin ve altın birbirinden tamamen ayrı iki farklı oyuncu.”

Son haftalarda Bitcoin’in değerlenmesine de değinen direktör, spekülasyon detayına dikkat çekti. Timmer,

“Bitcoin kısa vadeli spekülatörler tarafından yürütülecek bir ivme de değil. BTC’nin benimsenmesiyle spekülasyona dayalı rallinin oluşmadığını görebiliyoruz. Sürdürülebilir olduğu sürece balon olmadığını söyleyebiliriz. Bu da bana daha çok güven veriyor.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin