Bu hafta Bitcoin (BTC) fiyatı için izlenecek 5 gelişme
Bu hafta Bitcoin (BTC) fiyatı için izlenecek 5 gelişme

Fidelity CEO’sundan çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fidelity CEO’su Abigail Johnson, Bitcoin ve kripto para endüstrisinin bu sefer gerçekten yükselmeye başladığına inanıyor.

Finans dergisi Barron’s ile yaptığı röportajda 3,3 trilyon dolarlık yatırım fonu devi Fidelity’nin CEO’su Abigail Johnson, şirketinin Bitcoin ile ilgili saklama işinin “inanılmaz derecede başarılı” olduğunu iddia etti:

“Yani, şu anda Bitcoin etrafındaki saklama işimiz inanılmaz derecede başarılı oldu. Muazzam bir ardışık düzenimiz var ve izlemek gerçekten heyecan vericiydi.”

Bitcoin’in özlü “kendi bankanız olun” ahlakı nedeniyle saklama hizmeti sunmanın öncelikleri olacağını asla beklemediklerini söyledi:

“Eğer bana başlangıçta Bitcoin saklama hizmetinin bizim mi yoksa başkasının mı öncelik vereceğini sormuş olsaydın, “Olmaz” derdim. Demek istediğim, her şeyin tam tersi bir durum söz konusu.”

Hedge fonları ve diğer kurumsal katılımcılar, varlıklarını korumaya çok ihtiyaç duydukları için, birinci sınıf üçüncü taraf emanetçilerin eksikliği, Bitcoin için büyük bir sorun yarattı.

Fidelity, 2019’un sonlarında kendi çözümünü tamamen kullanıma sundu. Johnson, Financial Times ile Ekim ayında yaptığı röportajda, Coinbase Custody’de pek çok kişinin “bunu hiç duymadığını” iddia ederek, üstü örtülü olmayan bir ifadede bulundu.

Fidelity Digital Assets, bu hafta kripto borç veren BlockFi ile ortaklaşa Bitcoin tarafından teminatlandırılmış krediler sunmaya başladı.

Kripto alanı gerçekten yükselmeye başlıyor

Ünlü CEO, Fidelity’nin ticari bir perspektiften ana hedefinin, eski finans dünyasını “dijital para biriminin geleceği” ile köprü kurmak olduğunu iddia ediyor.

Bununla birlikte, kripto endüstrisinde meydana gelen her şeye ayak uydurmakta zorlanıyor:

“Demek istediğim, şahsen bunu büyüleyici buluyorum. Benim gibiyseniz ve günlük bir işiniz varsa, buna ayak uydurmaya çalışmak gerçekten çok zor. Bu yüzden, sektörde olup biten her şey hakkında neredeyse yeterince bilgili olmadığımı hissediyorum. Bu durum gerçekten de süper heyecan verici.”

Johnson’a göre, endüstri “gerçekten toparlanmaya başlıyor”. Bitcoin’in yerel Katman 2 ölçeklendirme çözümü olan Lightning Network’ten özellikle bahsediyor ve şöyle diyor:

“Biliyorsunuz, Lightning Network gibi kolaylaştırmaya yardımcı olacağımız şeyler aslında gerçek olmaya başlıyor.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin