ABD Senatörleri Facebook'un Novi ve Diem Kripto projesini sonlandırmasını istiyor
ABD Senatörleri Facebook'un Novi ve Diem Kripto projesini sonlandırmasını istiyor

Facebook’un GlobalCoin’i Bitcoin’i ATH’ye taşıyabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ThinkMarkets Baş Piyasa Analisti Naeem Aslam, Facebook GlobalCoin adı verilen sanal para birimini başlatıldığında Bitcoin’in (BTC) 10.700 doların üzerine çıkabileceğini söyledi. Genel olarak Mayıs, Bitcoin için çok olumlu bir aydı ve gerçekten de dijital para bu yıl çok olumlu davrandı.

Bitcoin yakın gelecekte 10.000 dolara ulaşabilir mi?

Kripto analisti, Bitcoin’in güçlü aylık performansının, %21,03’lük 5 yıllık ortalama takip yüzdesi artışıyla benzer şekilde davranmasının beklendiğini açıkladı. Bu zamanın en yükseği ise yüzde 70,86’dır.  Analist, RSI’nin günlük tabloya bakarak Bitcoin fiyat hareketlerinin yükselen trendiyle eşleşmesi gerektiğini açıkladı. Eğer RSI trend çizgisinin altına düşerse, yatırımcılar endişelenmemeli, çünkü aşırı satım koşulları daha fazla alıcı çekecek.

Bitcoin’in pazar yapısı, dijital para biriminin iki hafta içinde yukarı doğru hareket edebileceğini ve 10.712 dolara ulaşabileceğini gösteriyor. Bu sadece birkaç gün içinde %35’lik bir fiyat artışını temsil eder. Bu, Facebook’un GlobalCoin denilen parayı piyasaya sürecek olmasının beklenmesi nedeniyle gerçekleşecek. Görünüşe göre, kullanıcılar WhatsApp, Messenger ve hatta Instagram dahil olmak üzere sosyal ağdaki ve ona bağlı diğer uygulamalardaki fonları aktarabilecekler.

Facebook’un GlobalCoin neler vaat ediyor?

Aynı zamanda, çalışanlar Facebook’ta başlatılan dijital varlık ile şirketteki çalışmalarının ödemelerini alabilecek. Bu sanal para birimi için olumlu görünse de onu eleştiren birkaç kişi de var. Başlıca şikayetlerden biri, Facebook’un kullanıcıların finansal işlemleri hakkında bilgi toplaması ile ilgili.

Aslam, GlobalCoin’in sanal para birimlerinin Facebook’un GlobalCoin kullanımından gelecek olan kitlesel kabullere ulaşmalarına yardımcı olacağını düşünüyor. Farklı ülkelerden olan bireyler, daha önce yapmadıkları ve tüm dünyaya birkaç adımda bağlanabilecekleri finansal hizmetlere erişebilecekler.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin