Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”
Herkes Bitcoin’den söz ederken ünlü internet girişimcisi bu altcoin’e işaret etti! “9 kat artacak”

Facebook Global Coin Bitcoin Cash için bir tehdit oluşturabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Facebook’un geniş bir kitleye ulaşabilme kabiliyeti ve aktif kullanıcılarının 2 milyarı aşması nedeniyle, Global coin, Bitcoin Cash için bir tehdit olarak görülüyor.

Bitcoin Cash temellerine bakıldığında belki de kripto para Bitcoin’in henüz ulaşamadığı amacına daha yakındı. Bu amaç ise kripto paranın nakit olarak kullanımı. Bitcoin’in white paper’ine göre kişiler arası nakit sistemi ve her şeyden önce bir değişim aracı olması gerekiyordu.

Ancak, ölçeklenebilirlik endişeleri ile boğuşan işlem ücretlerinin artmasına neden olan Roger Ver ve bir ekip, gerçekleştirdikleri hard forklar ile Bitcoin’i daha küçük parçalarına ayırdı. Bitcoin Cash adını alan kripto parada hedef, Bitcoin markasını devralmaktı. Bu yolla kendi platformlarını pazarlayarak açıkça Bitcoin’in yerini almaya çalıştıklarını hiç gizlemediler.

Global Coin piyasa çıktığında Bitcoin Cash bundan etkilenebilir

Evet, fikir başlangıçta BCH’nin sağlam talep görmesiyle başarılı oldu, ancak çok geçmeden, avantajlara rağmen, network’un düşük kullanımı, bir fiyat erimesini tetiklemesine neden olarak hiçbir faydası kalmadı. Bitcoin Cash, şu an amacından uzak ve düşük medya işlem değeri ile yönelimsel bir derin zincirin kaygılarını oluşturuyor. İzleyicileri ağın baskın olduğuna ikna etmek ise oldukça zor.

Günün diğer önemli başlıkları…

Roger Ver ve ekibinin ısrarcı olduğu konuya ve aktif olarak inşa edilmelerine rağmen, Facebook’un Global Coin’inin ortaya çıkışı, Bitcoin Cash’e ağır bir darbe vurabilir. Bunu söylemek için çok erken olabilir, ancak şu anki görünüm böyle bir öngörüyü akıllara getiriyor.

Bitcoin Cash BCH

Bitcoin Cash teknik analizi

Şu an ki durumda Bitcoin Cash (BCH) geçen haftaya göre yüzde 3,7 düşüşle durgun bir görünüm sergiliyor. Direnç bölgesini geçmede zorluk yaşasa da alıcılar şu an daha üstün gibi görünüyor. En azından BCH/USD grafiğine baktığımızda mevcut düzeltme ve göz çarpan trendden anlaşılan bu şekilde.

Aynı şekilde, keskin bir direnç kırılımı olması ve 490 dolar veya Mayıs’ın en yüksek seviyesinde bir kapanış kripto para için ideal olacaktır. Böyle bir hamle 600 doları hedefleyen traderler için bir umut olacak ve 2018 yılının 4. çeyreğinde zararları tatmin edici bir şekilde tersine çevirecektir.

Fiyat düzeltmesinin daha uzun olması, 30 Mayıs’tan sonra ayı görünümünü tersine dönmesi sonrası daha çok satıcının daha düşük fiyatları baskılama şansına sahip olmasını sağlayabilir. Bu nedenle, agresif traderlar, BTC’nin fiyatı 340 doların üzerinde olduğu sürece düşüşleri alım fırsatı olarak görebilecekken muhafazakâr traderlar, alım için 490 doların kazanılmasını bekleyebilir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, 30 Mayıs günlük fiyat mumu, 122.000 işlem hacminin yüksek olduğu geniş bir yelpazede bu işlem planını yönetiyor. 490 doların üzerinde bir yükseliş veya 340 doların altında bir erime için122 bini aşan bir işlem hacmi olması gerekir. Bu işlem hacmi seviyesine ulaşmak mevcut işlem planını ya doğrular ya da geçersiz kılar.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin