Expobank CZ, müşterilerine kripto para hizmeti sunacak
Expobank CZ, müşterilerine kripto para hizmeti sunacak

Expobank CZ, müşterilerine kripto para hizmeti sunacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Çek bankası olan Expobank CZ, müşterilerine kripto para hizmeti sunacağını açıkladı. Bankaya göre, kullanıcılar kripto para ticareti yapabilir, şirketlere yatırım yapabilir ve dahası metal satın alabilirler.

Bankanın çevrimiçi platformu Expobanking, Neo adında yeni bir hizmet sunmaya yardımcı olacak.

Expobank CZ açıkladı:

Kullanıcılara, kripto paralarla ilgili olanlar da dahil olmak üzere finansal aktiviteler üzerinde tam kontrol sağlama imkanı veriyoruz.

Expobank CZ, yeni ortaklıklar kuruyor

Expobank, kendi kripto hizmetlerini sağlamak için iki kripto şirketi ile ortaklık kurdu. Şirket, kullanıcıların Bitcoin’e (BTC) yatırım yapmalarına yardımcı olmak için bir Bitcoin bankası olan Wbtcb ile bir anlaşma imzaladılar. Kullanıcıların ayrı olarak yeni bir kripto para cüzdanı oluşturması gerekmeyecek. Yalnızca doğrulanmış hesaplar daha yüksek işlem limitlerinden yararlanabilecek.

Expobank müşterileri, ülkedeki en büyük fon platformu olan Fundlift aracılığıyla yeni yatırımlar yapabilecekler. Funflift aynı zamanda bankanın diğer ortağı. İlk Para Teklifleri (ICO) yoluyla yatırımcılar fintech girişimlerini destekleyebilecekler. Ayrıca yatırımcılar, Fundlift’in yardımı ile köklü şirketlerin hisselerini satın alabilirler.

Neo’yu hesaplarında tutanlar da değerli metallere yatırım yapabilirler. Altın ve gümüş madeni paralarının büyük bir üreticisi olan Çek Mint, banka ile ortaklık anlaşması yaptı. Ülkede altın alım satımı vergisiz olarak yapılıyor.

Expobank platformunu kullanmanın bir diğer önemli avantajı, kullanıcıların en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Allianz tarafından sağlanan sigorta hizmetlerine erişim kazanmaları.

Basın bültenine göre Çek Cumhuriyeti, Avrupa’nın en kripto dostu ülkelerinden biri. Prag, bir süre önce kripto para harcamak için en iyi şehir seçildi.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin