eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi
eToro CEO'sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi

eToro CEO’sundan korkutan Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin için en yüksek kripto para birimi fiyatında %200’den fazla kazanç sağlayan ilginç bir yıl oldu. Bu, birçok insanın 2017’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolar seviyesindeki kazanın ardından bir başka boğa piyasasının burada olduğuna inanmasına neden oldu. Birçok analist  Bitcoin’in muhtemelen 2019’da tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacağına inanıyor. Ancak sosyal ticaret platformu eToro’nun kurucusu ve CEO’su Yoni Assia ise farklı düşünüyor.

Yoni Assia: “ATH fiyatı olan 20 bin dolara en az 300 gün var!”

Sosyal ticaret platformu eToro’nun kurucusu ve CEO’su Yoni Assia, Bitcoin’in şu anki 20.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmasının en az 300 gün daha sürebileceğini söylüyor. Eğilimler, ayı piyasasında artan uzunluklara işaret ediyor. Üçüncüsü 2018’de başlayan ve 2019’da büyük yükseliş hareketi ile sona erdiğine inanılan Bitcoin için şu ana kadar iki ayı piyasası oldu.

görüntü

Verilerdeki göze çarpan bir patern, sadece iki ayı piyasası için, Bitcoin ayı piyasasının, öncekinden daha uzun göründüğünü ortaya koyuyor. Örneğin, 2011-2013 ayı piyasası yaklaşık 600 gün sürdü, bunu 1.000 günden uzun süren 2013-2017 ayı piyasası takip etti. Ayı piyasaları da ilk olarak %90’a düşüş, ikincinde ise fiyatta %80’den fazla düşüş olduğu için önemli fiyat kayıpları gösterdi.

eToro’nun kurucusu ve CEO’su: “Eğilime bağlı olarak Bitcoin, çökebilir!”

Bitcoin, 2018 ayı piyasasında fiyatının %80’inden fazlasını kaybederek bu durumu zaten karşıladı. Bu sorun değil, çünkü ilk ayı piyasasında %90’dan fazla kaybedilmiş olmasına rağmen, patern aynı zamanda art arda artan pazarlarla birlikte düşüşün azaldığını gösteriyor. Ancak, karşılanmamış bir durum var. Bitcoin, 2018 ayı piyasasında önemli bir iyileşme sağlasa da veriler, ilk ayı piyasasında toparlanmanın sadece 600 gününe ulaştığı için henüz olgunlaşmadığını gösteriyor.

Fiyat artışı 500 günden hemen sonra gerçekleşti, ancak muhtemelen koşulun karşılanmadığı için fiyat biraz düştü. Eğilime bağlı olarak Bitcoin, Assia’ya göre daha uzun süre dayanmalı veya en azından son ayı piyasası süresine bağlı olarak 300 gün daha konsolide edilmeli ve hatta çökmesi gerekebilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin