eToro açıkladı:
eToro açıkladı: "Kripto para dünyasının kralı Cardano!"

eToro açıkladı: “Kripto para dünyasının kralı Cardano!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA), eToro ticaret platformunun sunduğu bir araştırmaya göre, kripto para dünyasındaki en önemli ve gelecek vaat eden projelerden biri olarak gösteriliyor. Bundaki ana sebep olarak, ağı tamamen merkezi olmayan bir hale getirmeyi amaçlayan yeni Shelley projesi gösteriliyor.

Kripto ağı ilk aşamalarında olsa bile, sosyal ticaret pazarı eToro, Cardano’nun şimdiye kadar görülen en umut verici Blockchain projelerinden biri olduğunu düşünüyor.

eToro, Cardano’nun geleceği için hayli iyimser

EToro’nun Kıdemli Piyasa Analisti Mati Greenspan tarafından sunulan bir araştırmaya göre, Cardano’nun ağı, diğer sanal para birimleri ve Bitcoin veya Ethereum’dan daha ölçeklenebilir ve esnek.

Proje ile ilgili makalenin özeti şu şekilde:

Cardano, akıllı sözleşme platformu geliştiriyor ve bazılarının “Blockchain 3.0” olarak adlandırdığı bir gelişime liderlik ediyor. Bitcoin ve Ethereum gibi eski projelerden daha ölçeklenebilir ve esnek bir ağ. Cardano hala ilk aşamalarında olmasına rağmen, teknolojinin karmaşıklığı ve ilerlemenin hızı son derece etkileyici.

Adil bir proof-of-stake protokolü uyguluyor

Blockchain ağı, adil bir proof-of-stake protokolü uygulayan ilk platform olduğunu iddia ediyor. Gelecekte, algoritma diğer sanal para birimleri tarafından benimsenebilir ve endüstride yeni standart olabilir.

Ayrıca, Cardano Vakfı’nın, Blockchain teknolojisinin kullanımını ilerletmek için farklı hükümet ve şirketler ile çalıştığını belirtmek de önemli. Örneğin, en yeni ortaklıklardan bahsetmek gerekirse, Z / Yen düşünce kuruluşu Cardano ile dağıtık defter teknolojisine dayanan konsepti araştırmak için ortaklık kurdu.

Ethereum’dan hızlı ve ucuz

Ek olarak, Ethereum’dan ayrılmayı düşünen ve Ethereum’un ağından daha hızlı işlem süreleri ve daha düşük ücrete sahip olan Cardano’nun platformu üzerinde çalışmaya başlamak için hayli önemli projeler gündemde.

Greenspan’a göre, Cardano’nun fiyatına ilişkin doğru bir analiz yapmak çok zor çünkü proje henüz ilk aşamalarında. Yani gelecekte büyümek için çok fazla potansiyele sahip. Şu anda Cardano (ADA), piyasa değerine göre (4.78 milyar dolar) 8. büyük kripto para.

Aynı zamanda, haberin yazılış anında her token 0,18 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Orta ve uzun vadede, Cardano’nun olumlu bir görünümü var.

usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cardano (ADA) eToro platformunun büyüyen portföyüne ekleniyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin