Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor
Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor

Ünlü analist: “Ethereum yüzde 1.000 artacak ve altcoin patlamasına hazır olun!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 2017’deki meteorik yükselişinde birçok yeni altcoin piyasaya çıktı. ICO patlaması nedeniyle, hem zenginleşmeyi ümit eden bireysel yatırımcılardan gelen sermaye akışını, hem de gelecek sektör büyümesini sağlamak amacıyla Ethereum Blockchain’i üzerinde binlerce yeni ERC-20 altcoin’i oluşturuldu.

Fakat şimdi ICO patlaması sona erdi, Ethereum’un ICO’ları finanse etmek için kullanılmasına yönelik talep azaldı. Bu durum, kripto para biriminin önceki zamanların en yüksek seviyesinden %94’e kadar düşmesine neden oldu. Ancak, kripto analistlerinin Ethereum fiyat listelerinde Ethereum’un Bitcoin’e göre %1.000 artmasına neden olabilecek potansiyel bir model keşfettikleri için kaybedilen kazanımların geri kazanılması yakında olabilir.

Analist: Ethereum fiyatı %1.000 kazanç sağlayabilir

2017 yılında, erken kripto yatırımcıları Ethereum, Ripple ve Litecoin gibi altcoin’lerin fiyatlarının Bitcoin ile bağlantılı olarak fırlaması ve bunun sonucunda bir “altcoin sezonu” yaşadı. Bitcoin tüm zamanların en yeni seviyelerini belirlerken artış hızlandı ve fiyatlar arttı. Ancak 2018’in ilk haftasından bu yana, altcoin’ler Bitcoin’e olan oranlarında sabit bir şekilde düşüş gördü ve son zamanlarda parabolik Bitcoin karşısında düşük performans gösteren altcoin’lerde yatırımcı çıkışları yaşandığından altcoin’ler yakın zamanda piyasa döngüsüne teslim olmaya başladılar.

Bitcoin fiyatı çok arttı, ancak Ethereum gibi varlıklar hala tüm zamanların en yüksek seviyesinden %85 oranında aşağıda. Mevcut oranlar korunursa, bazı analistlere göre Bitcoin 100.000 dolara doğru giderse bile, altcoin’ler bir daha asla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmeyecek. Ancak bazı kripto analistleri aksini düşünüyor ve Ethereum fiyat listelerinde potansiyel bir patern tespit ettiler. Eğer bu patern gerçekleşirse, Ethereum’un BTC oranında %1.000 artmasına neden olacak.

Bu patern ile altcoin mevsimi nihayet gerçek haline gelebilir!

İki ayrı kripto analistinin paylaştığı benzer görünümlü bir tabloda, Ethereum yüksek ve düşük döngülerini geçmiş olabilir ve kalıp, önümüzdeki aylarda Ethereum fiyatının ne yapacağına dair ipucu verebilir. Bu paternin ortaya çıkması durumunda, altcoin mevsimi nihayet gerçek haline gelebilir. Bununla birlikte, eğer oranlar aynı kalırsa ve Bitcoin ciddi oranda düşerse, Ethereum BTC karşısında daha fazla değer kaybederek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaktan çok uzak olabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin