featured

Analist Michael v. Poppe, Ethereum fiyatı yükselirken alınabilecek en iyi altcoinleri açıklıyor: Bu altcoin, gelecek DOGE olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin analizi- Kripto para piyasası, aralık ayı boyunca 1,6T dolarlık piyasa değerinin üzerinde güçlü bir şekilde duruyor ve iyimser bir eğilimde genişliyor. 8 Aralık Cuma günü itibariyle artmaya devam eden kripto piyasanın bir boğa hareketi etkisinde olduğu görülüyor. 

Bu yükseliş Bitcoin ve Ethereum’da dâhil olmak üzere büyük kripto para birimlerini 18 aydan fazla bir süredir seyrettikleri en yüksek seviyelerin üzerine çıkardı. İkinci en büyük dijital varlık olan ETH fiyatı geçtiğimiz gün içinde yüzde 6’nın üzerinde değer kazanarak önümüzdeki aylarda bir altcoin rallisi olasılığını akıllara getirdi.

İstikrarlı bir şekilde yükselişini sürdüren Ethereum, altcoinleri de etkileyerek önemli hareketler kaydetmesinde rol oynadı. Yatırımcıların riskli varlıklara yöneldiği bu dönemde ETH izinden giden bazı altcoinleri ele aldık. Kayda değer fiyat artışları yaşayan altcoinlerden bazıları Optimism (OP), Solana (SOL), Arbitrum (ARB) ve Injective (INJ) olurken Meme Kombat gibi yeni token projeleri de yatırımcının ilgisini çekiyor.

Yüksek kârlı yeni bir token projesi: Meme Kombat

Ethereum’un istikrarlı büyümesinin ardından yatırımcı için Meme Kombat projesini alternatif bir tercih oldu. Platform, kripto dünyasındaki en popüler meme coin karakterlerini temsil ederek 10x kâr getirebilecek kazanma seçenekleri sunuyor. Kullanıcıların bahisle ve staking ile hem aktif hem de pasif gelir elde etmeye olanak tanıyor. MK belirteci ile ön satışa sunulan token projesi, galiplerin büyük ödüller ile birlikte heyecanlı arenalarda daha fazla ödül kazanmasını sağlıyor.

MK tokeni stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı da veriyor. Yatırımcılar arasında heyecan yaratan bu haberlerle birlikte Meme Kombat ön satışları 2.6 milyon doları geçti. 

Son paylaşımları ile birlikte önemli bir kesimin dikkatini çeken ve hızla büyüyen Meme Kombat fiyatı şu anda 0.235 dolardan işlem görüyor. Yeni bir etaba geçen ve alınabilecek en iyi tokenler arasında gösterilen Meme Kombat, 10x kâr sağlamayı amaçlayanların ilgisini çekiyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Analist Pope’nin altcoin tahminleri

Bunun yanında X platformunda paylaşımlarda bulunan tanınmış bir kripto analisti olan Michael van de Poppe, kısa süre önce mevcut piyasa hareketlerini göz önünde bulundurarak birkaç altcoin’in gelecekteki fiyatı hakkında görüşlerini paylaştı. Analist öncesinde Ethereum hakkında görüşlerini belirtti.

“Ethereum BTC karşısında ralli yapmaya başladı.

 

Bitcoin’in yarılanmasından önceki dönemde, 3-8 ay önce, altcoinlere yönelmek için en iyi dönemdir.

 

Şu anda, ETH’de de aynısını görüyor olabiliriz, bu da Ethereum’un 1. çeyrekte 3.000+ dolara hazır olduğu anlamına geliyor.”

 

Optimism ve PEPE fiyat tahminleri

Haftalık ve günlük bazda ciddi kazanımlara imza atan Optimism (OP) fiyatı, bugün itibariyle yüzde 22’nin üzerinde değer artışı yaşadı. Günün en çok kazananlarından biri olan OP fiyatı, Ethereum fiyatının bugün erken işlem saatlerinde 2.300 dolarlık üst direnç seviyesini aşmasının ardından değerinde bir artış yaşadı.

altcoin
1 günlük OP fiyat grafiği / CoinMarketCap

Basın saatine göre 2,15 dolardan işlem gören OP’nin, Göreceli Güç Endeksi (RSI) grafiği yükseliş eğilimini işaret ediyor. Bu da dijital varlığın büyük bir satın alma baskısı ile karşı karşıya kaldığını işaret ediyor. OP, ortalama aşırı alım aralığının dışına çıktı ve bu da piyasada güçlü bir yükseliş hissi olduğunu gösteriyor.

Analist Poppe altcoin için trendin tersine dönmesi durumunda kısa vadede olası bir olumsuz fiyat hareketi öngörüyor. Kripto para tarafından bir düzeltmeye tanık olunursa fiyatın 1,85 ila 1,935 dolar arasındaki aralıkta sıçraması bekleniyor.

PEPE fiyatına bakıldığında son 24 saate yüzde 5’in üzerinde bir yükseliş yaşadı. 0,000001537 dolardan işlem gören altcoinin işlem hacmi son 24 saate yüzde 2,72 oranında düştü. Son yedi gün içinde ise yüzde 39’un üzerinde değer artışı yaşadı. Analist Poppe, altcoinin çok fazla momentum gösterdiğini, ancak 1285-1350’yi yeniden test edebileceğini ve ardından 2000’e doğru bir boğa hareketi yaşayabileceğini söylüyor.

1 günlük PEPE fiyat grafiği

Ayrıca analist, bu düşüşün iyi bir alım fırsatı olacağını söyleyerek PEPE’nin bir sonraki DOGE olabileceğini ifade etti.

Arbitrum (ARB) fiyatı ETH ile birlikte güç kazanıyor!

Haftaya iyi başlayan Arbitrum fiyatı, son 24 saat içinde yüzde 7’nin üzerinde değer artışı yaşadı. Ethereum’un ayak izlerini takip eden ARB fiyatı 1,10 dolarlık temel direnç seviyesinden başarıyla çıktı ve önümüzdeki dönemde olumlu bir yükseliş olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor. Şu anda 1,16 dolardan işlem gören ARB teknik RSI göstergesi, piyasadaki oynaklığı işaret ediyor.  Ayrıca, 4H zaman diliminde fiyatın önümüzdeki günlerde ivme kazanmaya devam edeceğini düşündüren bir yükseliş yakınsaması görülebilir.

1 günlük ARB grafiği

Ayrıca analist, fiyatın yakında bir yeniden test yaşayabileceğini, ancak şu anda güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdiğini ve 2024’ün 1. çeyreğinde potansiyel bir yükselişle yakında 1,30 dolarlık üst direnç seviyesini test etmesinin beklendiğini belirtiyor.

Riskli yatırımlara olan talep arttıkça altcoin piyasası geçtiğimiz aylara nazaran önemli fiyat hareketleri sergiledi. Altcoinlerin lideri Ethereum fiyatı yıl hedefine başarıyla ulaştı ve önümüzdeki dönemde büyük bir fiyat pompası olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin