Artık Ethereum Wirex Card üzerinde işlem açık!
Artık Ethereum Wirex Card üzerinde işlem açık!

Ethereum Wirex uygulamasına eklendi: Artık Wirex Card ile ETH işlemleri yapılabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4 Eylül’de kullanıcıların dijital varlıkları ve geleneksel para birimlerini yönetmeleri için bir platform olan Wirex, en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH) için desteğini duyurdu. Ethereum Wirex uygulamasının portföyüne eklendi ve aynı şekilde bir Ethereum cüzdanı kullanıcılara sunulacak.

Artık Ethereum Wirex Card üzerinde işlem açık!

Şu anda kullanıcılar ETH’lerini mağaza içi harcamalarda veya Wirex ödeme kartı ile online ödeme için GBP, EUR ve USD’ye dönüştürebilirler. Wirex resmi açıklamasında, platformunda ETH cüzdanı ile yapılabilecek yeni şeyler hakkında da bilgi verdi. Bazıları, uygulama aracılığıyla ETH’yi satıyor, değiş tokuş ediyor ve yatırıyor ve Wirex kullanıcıları arasında ücretsiz kripto para birimi işlemlerini başlatıyor.

Buna ek olarak Wirex blog yazısında Ethereum’un belirleyici özelliğini, akıllı sözleşmeleri, geliştiricilerin merkezi olmayan uygulamaları oluşturmalarını ve çalıştırmalarını kolaylaştırdıklarını belirtti. Akıllı sözleşmeler, kendilerini geleneksel sözleşmelerden ayırırlar.

Wirex Ethereum Blockchain’ini anlatıyor

Daha sonra Wirex, Ethereum’a benzer blokajlarda akıllı sözleşmelerle desteklenen Desantralize Otonom Organizasyonlardan (DAO) söz etti. Toplum tarafından desteklenen DAO, merkezi olmayan kripto para birimi sektörü için bir girişim sermayesi kolu olarak geliştirildi.

Ethereum Blockchain’i aynı zamanda girişimciler, akademi, teknoloji satıcıları ve hatta Fortune 500 şirketleri gibi endüstri kurumları için bir ağ oluşturma yolu olarak kurulan Enterprise Ethereum Alliance (EEA) adlı bir ittifakla da ilişkili. Bu ittifaka dahil olan bazı büyük şirketler CME Group, Infosys, Ernst&Young, Intel, JPMorgan, Shell, Accenture, diğerleri arasında. EEA’nın amacı, yerel müşteriler için maliyet üzerinde çalışmak, ekosisteme birlikte işlerlik kazandırmak, birden fazla satıcıdan destek almak ve benzerlerini yapmak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin