Ethereum ve XRP fiyat analizi: Yükseliş bekleniyor mu?
Ethereum ve XRP fiyat analizi: Yükseliş bekleniyor mu?

Ethereum ve XRP fiyat analizi: Yükseliş bekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün kripto paraların çoğu kırmızı bölgede olsa da düşüşler sınırlanmışa benziyor. Boğalar long pozisyonlarını sabitlemiş olabilir. Listede ilk 10’a baktığımızda Solana (SOL), yükseliş havasında bulunan tek kripto para birimi olarak dikkat çekiyor.

ETH/USD

Ethereum (ETH) dünden beri düşmeye devam ediyor ve son 24 saatte %2 düşüş kaydetmiş vaziyette.

Günlük grafikte, Ethereum (ETH) yükseliş sinyali olmaksızın düşüş göstermeye devam ediyor. Önde gelen altcoin, 4.375 dolar desteğine dokundu ve şu anda onun yakınında işlem görüyor. Satış işlem hacmi düşük olsa da, bir kırılma görme şansı yüksek. Ardından 4.170 dolardaki bir sonraki kritik seviyeye gerileme görmemiz olası. Böyle bir senaryo, günlük mum 4.375 doların altına sabitlenirse ortaya çıkabilir.

Ethereum, bu haberin yazıldığı sırada 4.390 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

XRP de Ethereum (ETH) ile aynı şekilde düşüş trendinde görünüyor. Son 24 saatte %2 değer kaybeden Ripple tokeni şu anda 1,13 dolardan alıcı buluyor.

Teknik açıdan XRP, Ethereum’dan (ETH) daha az olumsuz sinyale sahip diyebiliriz. Altcoin, likidite bölgesini 1,078 dolarda yeniden test etti, bu da boğaların daha fazla büyüme için enerji kazanmış olabileceği anlamına geliyor.

Böyle bir senaryoda, önümüzdeki hafta bölgede 1,20 dolar civarına bir artış beklenebilir. Düşük satış ticaret hacmi, ayıların düşüşü canlı tutmak için zayıf olduğunu teyit ediyor.

XRP, bu haberin yazıldığı sırada 1,13169 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Karesi mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin