12 Kasım Ethereum fiyat analizi: Kayıpları geri topladı mı?
12 Kasım Ethereum fiyat analizi: Kayıpları geri topladı mı?

Ethereum ve Synthetix fiyat analizi: ETH ve SNX yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum boğaları 20-SMA’nın üzerinde bir yükselişi hedeflerken, 1.536 dolarlık destekte kayıpları hafiflettiler. SNX ise bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru bir artış öngördü.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum boğaları 1.536 dolarlık destek seviyesini korudu ve 1.667 dolarlık fiyat hedefine geri dönüşü tetikledi. Chaikin Para Akışı, kurumsal para akışının en son satış baskısını hafifletmede etkili olabileceğini öne sürdü. MACD, histograma göre momentumun azalmasına rağmen sinyal hattı hızlı hareket eden çizginin üzerine çıkarken piyasanın hala ayılara ait olduğunu gösterdi.

50-SMA’nın altına düşmesi orta-uzun vadede potansiyel bir düşüş trendine yol açabileceğinden, önümüzdeki birkaç seans dünyanın en büyük altcoin’i için çok önemli olabilir. Aksi yönde bir hareketlenme halinde, 20-SMA’nın (mavi) üzerinde bir artış, ETH ticaretini bir kez daha rekor seviyelere yaklaştırabilir.

Synthetix (SNX) fiyat analizi

Synthetix’teki Bollinger Bantları, SNX tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandığında ve ardından grafiklerde aşağı doğru hareket ederken son birkaç gün içinde güçlü bir dalgalanma yaşadı. Düzeltmenin ardından, boğalar rekor seviyeleri hedefledi ve fiyat 18,9 dolarlık destekten yükseldi. Göreceli Güç Endeksindeki yükseliş eğilimi, son 24 saatteki fiyat artışını da açıklar nitelikteydi.

Yükseliş tahminine rağmen, ticaret hacimleri ve satın alma faaliyetleri sessiz kaldı. SNX’i daha yükseğe çıkarmak için piyasanın genelinde bir ralliye ihtiyaç duyulabilir. Düşme durumunda, bir sonraki destek seviyeleri 18.83 ve 17.7 dolarda yer alıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin