Ethereum ve EOS fiyat analizi: ETH ve EOS'un sıradaki adımı ne olacak?
Ethereum ve EOS fiyat analizi: ETH ve EOS'un sıradaki adımı ne olacak?

Ethereum ve EOS fiyat analizi: ETH ve EOS’un sıradaki adımı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte Bitcoin %13 ve Ethereum %17 düştü. ETH’nin geri çekilmesi, 1001 dolara kadar düşük bir fitil gördü, ancak alıcılar fiyatları yükseltmek için devreye girdiği için bu değilim devam etmedi. EOS ise 3 dolarda kritik bir seviye kaybetti.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Uzun vadeli görünüm, son geri çekilmenin güçlü yukarı yönlü momentumu neredeyse sıfırladığını gösterdi. 1000 dolarlık savunma kararlı, hemen altında 975 dolarlık bir destek seviyesi var. Daha fazla düşüş senaryosunda, 850 dolardan %50 geri çekilme seviyesi ve 835 dolarlık yatay destek bir sonraki ilgi bölgesi olacak.

1150 dolar seviyesinin yeniden test edilmesi ve ardından reddedilmesi, düşüşün yaklaştığını gösterirken, bu seviyenin üzerinde bir ticaret seansı boğalara umut verecektir.

Stokastik RSI aşırı satım bölgesindeyken, RSI kısa vadeli düşüşü vurgulamak için nötr 50’nin altına düştü. Bu işaretler, ETH için küçük bir yükselişe ve ardından 1150 dolar bölgesinde reddedilmesine işaret etti.

EOS fiyat analizi

EOS, birkaç gün önce önemli bir yükseliş gelişmesi olan 3 dolar seviyesini geri aldı. 3,35 doları geçti ve 3,67 doları çevirmeye çalıştı, ancak son birkaç işlem seansında sert bir düşüş yaşadı.

Bu yazı yazılırken son 20 saat içinde yaklaşık %28’lik zarara uğrayan EOS, 2,78 dolardan işlem görürken kritik 3 dolar seviyesini bir kez daha kaybetti.

OBV, geçmiş satış dalgasının, önceki birikmiş satın almaları neredeyse tamamen ortadan kaldırdığını ve muhtemelen EOS’un başa döndüğünü gösterdi. Bir sonraki yönü muhtemelen ETH tarafından belirlenecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin