“Ethereum uzun vadede Apple kadar etkili olabilir.”
“Ethereum uzun vadede Apple kadar etkili olabilir.”

“Ethereum sıradaki Apple olabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İkonik teknoloji şirketi Apple’ın ortak kurucularından birinin bu hafta söylediğine göre, Blockchain platformu Ethereum, sıradaki Apple olabilir. Steve Wozniak’ın konuya yönelik tam açıklaması şu şekildedir: “Ethereum sıradaki Apple olabilir!”

“Ethereum uzun vadede Apple kadar etkili olabilir.”

Bu hafta Viyana’da düzenlenen WeAreDevelopers konferansında 5 bin kişinin önünde konuşan Steve Wozniak, bir şeyler yapabildiği ve bir platform olduğu için Ethereum ile ilgilendiğini belirtti ve uzun vadede Apple kadar etkili olabileceğini söyledi. Şu anda Apple 921 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bu rakam, şu anda toplam kripto para piyasa değerinin yaklaşık olarak 2,5 katından daha fazla. Ethereum’un piyasa hacmi ise 68 milyar doların biraz altında.

Steve Wozniak, uzun bir süredir Bitcoin ve kripto para hayranı. Geçmişte özellikle bir değer deposu olarak faydalı olduğu gerekçesiyle Bitcoin’i övdü. Apple’ın kurucusu, geçtiğimiz yılın Ekim ayında yaptığı bir açıklamada, Bitcoin’in altından ve ABD dolarından iyi olduğunu söyledi.

“Var olabilecek Bitcoin miktarının bir sınırı var.”

Steve Wozniak’ın konuya yönelik açıklaması şu şekildedir:

Var olabilecek Bitcoin miktarının bir sınırı var. Altın ise kazılır, kazılır ve kazılır… Belki de dünyada sınırlı miktarda altın var ancak Bitcoin daha matematiksel ve düzenli. Kimse matematiği değiştiremez. Bilindiği gibi fiat para, etkili bankerlerin istediği gibi basılabilir. Bitcoin’de ise böyle şeyler mümkün değil.

Steve Wozniak, geçtiğimiz Şubat ayında bir etkinlikte yaptığı konuşma sırasında 7 Bitcoin’ini çaldırdığını itiraf etti. Steve Wozniak, halihazırda spekülatif bir yatırım aracı olarak değil teknolojiyi denemek için kullandığını söylediği bir Bitcoin ve iki Ether tutuyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin