Popüler kripto analisti açıkladı: Ethereum satın almak için doğru zaman mı?
Popüler kripto analisti açıkladı: Ethereum satın almak için doğru zaman mı?

Popüler kripto analisti açıkladı: Ethereum satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ünlü kripto para analisti Benjamin Cowen, Ethereum satın almak için doğru olacağına inandığı dönemleri paylaştı. Benjamin Cowen’a göre yatırımcılar, ETH/BTC hakimiyetinin tekrar 0,03 ile 0,04 BTC arasında düşmesini beklemeli. Ethereum şu anda %0,33’lük bir fiyat düşüşünün ardından 1.818 dolardan işlem görüyor.

Popüler kripto kanalı Altcoin Daily, Benjamin Cowen ile röportaj yaptı ve ona Ethereum satın almak için en doğru zamanı sordu. Analist ilk başta ETH/BTC tablosuna baktı.

Ethereum / Bitcoin 1W

Bu grafiğe baktığında Cowen, ETH‘nin daha düşük seviyeler yayınladığına dikkat çekti. Buna rağmen, ETH’nin Bitcoin’e karşı bir miktar güç kazanacağına inandığını, ancak bunun gelecek yıl hatta 2025’te olacağını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Altcoin satın almak için en iyi zaman söz konusu olduğunda Cowen, yatırımcıların ETH/BTC hakimiyetinin tekrar 0,03 ila 0,04 BTC arasına düşmesini beklemeleri gerektiğine inanıyor. Ayrıca kendisinin de bir hamle yapmadan önce fiyatın bu seviyeye ulaşmasını bekleyeceğini belirtti.

Ethereum price

CoinMarketCap’ten alınan veriler, Ethereum’un son gündeki %0,33’lük fiyat düşüşünün ardından şu anda 1.818 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor.

Kripto dünden bu yana biraz düşmüş olsa da, altcoin geçen haftaya göre %3’ten fazla yeşilde işlem görüyor. Şu anda ETH’nin 24 saatlik işlem hacmi kırmızı bölgede ve %37’den fazla düşüşün ardından 5.301.182.631 dolarda bulunuyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin