Samsung'un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!
Samsung'un Blockchain dostu yeni telefonu bugün satışa sunuluyor!

Ethereum destekli kripto cüzdanına sahip Samsung Galaxy S10, hacklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni Samsung Galaxy S10 saldırıya uğradığı bildirildi. Bir kripto cüzdanının çığır açan entegrasyonu nedeniyle, kripto topluluğu için bir oyun değiştirici olarak lanse edilen Samsung Galaxy S10 görünüşe göre beklenenden daha az güvenli.

Samsung Galaxy S10, kripto cüzdan entegrasyonu

Şubat ayında, Samsung, en yeni modeli olan S10’un, kriptografik varlıklar için özel anahtarlar depolamak amacıyla güvenli bir Blockchain cüzdan içereceğini açıkladı. Ancak Imgur’da yayınlanan yeni bir video, bir güvenlik araştırmacısı olan Darkshark adlı bir bilgisayar korsanının, telefon kilidini açmak için bir mobil cihazın biyometrik güvenlik sistemini nasıl hacklediğini gösteriyor.

Karmaşık bir şema kullanarak, Darkshark, telefona yerleştirilmiş olan ultrasonik parmak izi sensörünü 3D parmak izi modelini kullanarak nasıl kandırabileceğinizi gösterir. Darkshark’a göre, akıllı telefonunu bir şarap kadehi üzerinde kalan kendi parmak izini fotoğraflamak için kullandı.

Geçen ay, Samsung Galaxy S10 yeni özelliklerle zenginleştirildi ancak teknoloji devi şu anda satın alınabilecek 70 ülkeden yalnızca ABD, Kanada ve Kore’de kripto para birimi özelliğini kullandı. Coğrafi kısıtlamalar, tüm dünyadaki alıcıları, cüzdanı uygulamak için ilgili Android uygulama paketini indirebilmelerine rağmen, kripto-cüzdan işlevini neden etkinleştiremediklerini merak etmeye zorladı.

CoinDesk Korea, Samsung Blockchain Cüzdan’ın şu anda yalnızca Ethereum (ETH) ve Ethereum tabanlı ERC20 jetonları ile uyumlu olduğunu ve gelecekteki bir tarih için planlanan Bitcoin dahil olmak üzere diğer kripto para birimleri için tam desteğe sahip olduğunu bildirdi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin