Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi
Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi

Ethereum piyasa hacmine göre dünyanın en değerli 200 varlığı arasına girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

AssetDash tarafından yayımlanan istatistiklere göre Ethereum, piyasa değeri açısından dünyanın en büyük 200 varlığından biri haline geldi.

Bitcoin tarafından başlatılan yükseliş dalgasından Ethereum da yararlandı

Phuturedao’nun kurucu ortağı Charles Storry, Decrypt’e verdiği demeçte şöyle konuştu:

Son DeFi fiyat hareketinin ardından Bitcoin yükselişe geçti, ETH bu tırmanışı sürdürmek için güçlü bir konumda. Bu sadece başlangıç.

Ethereum fiyatındaki bir ralli, piyasa değerinin büyümesine neden olarak varlığın sıralamada iyiden iyiye yükselmesine sebep oldu. ETH şu anda piyasa değerine göre 194. en büyük varlık konumunda.

Volkswagen ve Spotify’ı geride bıraktı

Ethereum’un mevcut piyasa değeri 52,1 milyar dolar. Kripto para birimi 200 kulübüne girmek için şu anda 50,2 milyar dolarlık piyasa değerine sahip Northrop Grumman’ı geçmek zorunda kaldı. Bu şirket; uçaklar, uzay araçları ve siber güvenlik sistemleri dahil olmak üzere son derece gelişmiş teknolojiler inşa ediyor.

200. sıradaki Volkswagen’i de yenen ETH’nin yükselişini sürdürmesi bekleniyor. Araba üretim devi 50,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Ayrıca, 50,8 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip müzik akışı hizmeti Spotify da geçildi.

Ethereum’un şu anki fiyatı CoinMarketCap’e göre 460 dolar. Son 24 saatte %6,9 artan fiyat geçen hafta ise %18 yükseldi.

Bitcoin 21. sırada

Buna karşılık, Bitcoin şu anda piyasa değerine göre ilk 200 varlık listesinde 21. sırada yer alıyor. Amiral gemisi kripto para biriminin şu anki piyasa değeri yaklaşık 287 milyar dolar ve fiyatı şimdilik 15.520 dolar.

Ethereum’dan sonra, piyasa değerine göre sonraki en büyük iki kripto para birimi, ABD dolarına bağlı bir stabilcoin olan Tether ve XRP. AssetDash’ta bu iki kripto para birimi sırasıyla 540 ve 724. basamaklarda listeleniyor.

Ağda uzun süredir planlanan Ethereum 2.0’ın lansmanına yaklaşırken, ETH’nin önümüzdeki aylarda kripto para topluluğunda büyük dalgalar yaratması bekleniyor. Bu yükseltme, ağın ölçeklenebilirliği ve güvenliği için çok beklenen bazı çözümleri sağlamayı amaçlıyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin