Ethereum’a değerini veren şey nedir?
Ethereum’a değerini veren şey nedir?

Ethereum muhtemelen 500 dolara kalkış için vites artırıyor – ralli devam mı ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum daha düşük seviyelerde düzeltme yaşadı. Ancak ABD Doları karşısında 465 dolar seviyesine yakın güçlü bir destek buldu. ETH fiyatı şu anda yükseliyor ve 500 dolara doğru tırmanması söz konusu.

Ethereum birçok olumlu işaret gösteriyor ve şu anda 465 dolarlık destek seviyesinin çok üstünde yer alıyor.

Fiyat 480 dolarlık direncin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 478 dolara yakın dirençle büyük bir sözleşme üçgeninin üzerinde bir kırılma oldu.

Parite, yakın vadede istikrarlı bir şekilde 495 dolar ve 500 dolar seviyelerine doğru yükselebilir.

Ethereum fiyatı daha fazla yükseliş sinyali veriyor

Ethereum 475 dolar seviyesinin altında düzeltildi, ancak boğalar 465 dolarlık bölgeyi koruyabildi. ETH fiyatı, 465 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde güçlü bir destek tabanı oluşturuyor gibi görünüyor.

Fiyat yükselmeden önce son dalgalanma seviyesi 470 dolar civarındaydı. 475 dolar ve 480 dolar direnç seviyelerinin üzerinde bir kırılma oldu. Daha da önemlisi, ETH / USD paritesinin saatlik grafiğinde 478 dolara yakın bir dirençle büyük bir sözleşme üçgeninin üzerinde bir kırılma yaşandı.

Ethereum fiyatı 485 doların üzerine çıktı ve 490 dolarlık bölgeyi test etti. Şu anda kazançları konsolide ediyor ve 470 dolardan 489 dolara yükselen son yukarı doğru hareketin %23.6 Fib geri çekilme seviyesinin yakınında işlem görüyor.

Ethereum Price

İlk büyük destek 480 dolar seviyesine yakın. Artış yönünde, 490 dolar seviyesi kısa vadeli bir direnç sunuyor. Yakın zamandaki yüksek seviyenin üzerine doğru açık bir kırılma, 495 dolar ve 500 dolar seviyelerine doğru daha fazla yükseliş için kapıları açabilir. Boğalar için bir sonraki hedef 520 dolar olabilir.

ETH’de düşüş olursa

Ethereum 490 dolar veya 495 dolar seviyesinden yeni bir düşüş başlatırsa, 480 dolar civarında destek bulması muhtemeldir. 480 doların altındaki ilk büyük destek, 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yakın olduğu için 472 dolar seviyesine yakın.

Ana destek 465 dolar seviyesi. 465 dolarlık destek seviyesinin altında başarılı bir kapanış, önemli bir düşüş başlatabilir ve Ethereum 450 dolar seviyesine doğru düşebilir.

Teknik Göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin hemen altında.

Destek Seviyesi: 470 dolar.

Direnç Seviyesi: 485 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Coreldraw Satın Al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin