Ethereum için büyük gün 30 Haziran!
Ethereum için büyük gün 30 Haziran!

Ethereum için büyük gün 30 Haziran!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, 168 dolardan işlem görüyor ve 170 dolarlık dirençle sınırlandırılıyor. Ethereum’un proof-of-stake (PoS) protokolünün kodu çoğunlukla bitti.

Ethereum proof-of-stake’e geçişe hazırlanıyor

ETH/USD paritesi gün içi yüksek seviye olan 168 dolardan el değiştiriyor. İkinci en büyük dijital varlık, 4 saatlik Bollinger Band, SMA200 ve SMA100’ün (4 saatlik) üst sınırı da dahil olmak üzere güçlü teknik seviyelerin bir araya gelmesiyle 168 dolarlık seviyede toparlanmaya başladı.


ETH/USD paritesi 4 saatlik grafik

Ethereum geliştiricilerine göre, Ethereum’un proof-of-stake  (PoS) protokolünün kodu önümüzdeki ay içinde tamamlanabilir. Ethereum geliştiricileri, düzenli bir konferans görüşmesi sırasında proof-of-stake  ağına geçişin ilk aşamasının 30 Haziran’a kadar tamamlanacağını doğruladılar.  Ethereum Vakfı araştırmacısı Justin Drake, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

30 Haziran’da hedeflediğimiz spesifik tarihe uymaya devam ediyorum. Hala yoldayız. Yine de kod basitleştirmelerle geliyor ve bu da harika bir gelişme. Çok fazla beklenen güncelleme, ağın blok oluşturma ve işlemleri doğrulama şeklini değiştirecek.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin