ethereum

Ethereum fiyatı temel direnci kırdı: Web3 ve Launchpad XYZ, ETH’u nasıl etkileyecek? Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum haberleri- Bitcoin ETF haberinin ardından kripto para piyasası önemli bir yükseliş ivmesi kazandı. Bitcoin daha fazla kurumsal tüccarın ilgisini çekti ve fiyatta büyük bir sıçrama yaşanmasına neden oldu.

Ethereum fiyatı, geçen hafta yüzde 19’un üzerinde artış kaydeden piyasa lideri Bitcoin’in arkasından giderek büyük bir fiyat hareketi yaşadı ve geçtiğimiz hafta içinde yüzde 14’ün üzerinde sıçrama yaptı. Bu da altcoin’in 50 günden fazla bir süredir ilk kez 1.745,26 dolarlık temel direncinden çıkmasına vesile oldu ve piyasada bir boğa gücüne işaret etti.

ethereum

Ethereum fiyatına kısa bir bakış!

ETH fiyatı geçtiğimiz ağustos ayının ortasında 1.850 dolardan bir düşüş yaşadı. Bu düşüş ETH’un 1.650 dolara inmesine yol açtı ve ardından altcoin ivme kaybederek 1.600 dolar ile 1.686 dolar arasında işlem görmeye başladı.

Dijital para kırılmaya ve yükselişe geçmeye çalıştı, ancak fiyat defalarca 1.745,26 dolardan reddedildi ve bu da onu önemli bir direnç seviyesi haline getirdi.

Ayrıca ETH kripto parasının düşüş etkisi altında işlem gördüğü kaydedildi. O dönem için önemli bir destek seviyesi olan 1.600 doları gören Ethereum, daha sonra kısa bir süre için alt destek seviyesine yakın 1.539,01 dolardan işlem görmeye başladı ve ardından piyasa ivme kazandı.

Ethereum fiyatı yükseliyor…

ETH fiyatı, önemli direnç seviyesini 1.800 dolarda test etmek için birden fazla direnç seviyesinden çıktı ve başarılı bir şekilde geçmeyi başardı. Ancak ayılar fiyatı 1.800 dolar işaretinin altına çekerek grafikte uzun bir fitil oluşturduğundan ralli kısa sürdü.

MACD, grafiğinde güçlü bir yükselen yeşil histogram sergileyerek Altcoin için devam eden büyük bir fiyat hareketine işaret ediyor. Ayrıca ortalamalar yükselen bir model göstererek fiyatın önümüzdeki günlerde yükselmeye devam edeceğini gösteriyor.

ETH fiyatı tekrar yükselecek mi?

ETH fiyatı 1.800 doların üzerine çıkmaya devam eder boğalar bu fiyat aralığında tutmaya devam ederse ve altcoinin fiyatının yeniden ivme kazanması oldukça olasıdır. Bu ivme sürerse fiyat yakında 1.916,13 dolarlık üst direnç seviyesini test etmeye hazırlanacak.

Ayrıca boğalar piyasaya hakim olmaya devam ederse fiyat önümüzdeki ay 2.000 dolar işaretini geri almak için bir koşu yapacak. Tersine, ayıların boğalar üzerinde yeniden güç kazandığını ve trendin tersine döndüğünü varsayalım. Bu durumda ETH fiyatı 1.745,26 dolarlık destek seviyesinin altına düşecek ve önümüzdeki günlerde 1.686,77 dolarlık daha düşük destek seviyesini test etmeye devam edecektir.

Dahası boğalar fiyatı bu seviyede tutmayı başaramazsa fiyat önümüzdeki günlerde düşmeye devam edecek ve önemli destek seviyesini 1.600 dolarda test edecektir.

Ethereum fiyatının yükselişinde Web3 etkisi ve Launchpad XYZ…

Ethereum fiyatındaki yükselişte geçtiğimiz hafta ETH adreslerinin 100 milyona ulaşması ve Web3 gelişmelerinin etkisi inkâr edilemez. Akıllı sözleşme ağı Ethereum, Web3’ün geleceğini şekillendirmede çok önemli bir rol oynuyor. Bununla birlikte akıllı sözleşmeler söz konusu olduğunda Launchpad XYZ iyi bir alternatif oluyor. Launchpad XYZ; Web3 alanındaki ürünlere erişim sağlarken aynı zamanda tokenlara ve hatta ICO’lara ulaşımı mümkün kılarken çok yönlü bir platform kullanma imkânı sunuyor.  

Ayrıca modern teknolojileri takip eden yatırımcılar için önemli bir fırsat sunan Launchpad XYZ, kripto ve NFT sektörüyle ilgili analizler yapmayı kolaylaştırıyor. Bunu yaparken akıllı verilerle kullanıcıların daha bilinçli yatırımlar yapmasına olanak tanıyor.

Projenin kapsamı incelendiğinde Launchpad XYZ platformu, Ethereum ağı üzerine inşa edilecek ve dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmet içerecek. Launchpad XYZ kullanımı da oldukça kolay! Satın almak isteyen yatırımcılar ön satış sayfasından ETH veya USDT kullanabilir ya da kredi kartı ile cüzdan bağlama işleminden sonra ‘Launchpad XYZ Satın Al’ diyerek LPX token alabiliyorlar.

Siz de şimdi Launchpad XYZ ön satışına katılın!

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin