Ethereum fiyatı kritik seviyede tutunamadı! Sıradaki hareket ne olacak?
Ethereum fiyatı kritik seviyede tutunamadı! Sıradaki hareket ne olacak?

Ethereum fiyatı kritik seviyede tutunamadı! Sıradaki hareket ne olacak?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Haftalık zaman diliminde Ethereum fiyatı, kripto para alıcılarının 2.000 dolar seviyesinin üzerinde kalma konusunda başarısız olduğunu gösteriyor. Teknik tabloda görülen aşağı yönlü bir hareket, 2.000 dolar seviyesinin altında bir düzeltmeye işaret ediyor. Ancak ETH fiyatı, yükseliş momentumunu geri kazanarak yeniden yükselmeyi başarırsa, bu düzeltme bir geri çekilme fırsatı sunabilir.

Anahtar noktalar:

  • Ethereum fiyatı sürekli satış baskısı altında %10 oranında düşerek 1.700 dolar seviyesine doğru ilerliyor.
  • Bu seviye, diğer birkaç teknik seviyenin eşlik ettiği güçlü bir birikim bölgesi yaratarak destek olarak hareket edebilir.
  • Ethereum’un günlük işlem hacmi %30’luk bir kayıp anlamına gelen 6.7 milyar dolardır.

ETH Price Prediction

Piyasadaki artan satış baskısı nedeniyle Ethereum fiyatı 2.125 dolarda yerel bir zirve oluşturdu ve düşüşe geçerek yeni bir düzeltme aşaması başlattı. Son beş günde ETH’nin piyasa değeri %12 düştü ve şu anda 1.873 dolardan işlem görüyor.

1.844 dolar ve %38,2 Fibonacci düzeltme seviyesinin birleşik desteği, potansiyel direnç olarak ihlal edilen 2.000 doları yeniden test etmek için küçük bir geri çekilmeyi tetikleyebilir. Bu, önümüzdeki bir veya iki hafta boyunca izlenmesi gereken önemli bir seviyedir çünkü bunun üzerinde günlük bir mum kapanışı, alıcıları 2.200 doları aşmaya teşvik edebilir.

Ancak satış baskısı devam ederse, 2.000 dolar seviyesinde yeni bir düşük yüksek oluşumu, Ethereum fiyatında daha uzun bir düzeltme önerir. Olumsuz tarafı, %61,8 FIB ve 100 ve 200 günlük EMA ile uyumlu 1.700 dolar seviyesi, alıcıların önceki yükseliş toparlanmasını canlandırmasına yardımcı olabilecek güçlü bir destek bölgesi oluşturuyor.

Ethereum fiyatı, yukarıdaki grafikte gösterilen yükselen trend çizgisi bozulmadan kalana kadar yükseliş görünümünü koruyacaktır.

Teknik göstergeler

EMA: 20 günlük EMA eğimi, beş hafta sonra düşüş eğilimi gösteriyor. Bu durum, güçlü bir düzeltmenin erken sinyallerini veriyor.

Eğilim: Ayı

Volatilite: Düşük

Direnç seviyeleri: 2.000 dolar ve 2.125 dolar

Destek seviyeleri: 1.780 dolar ve 1.850 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir