Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?
Ethereum tüm zamanlar rekoru kırdı! Fiyat yükselmeye devam edecek mi?

Ethereum fiyat analizi: ETH için teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum (ETH), son birkaç gündür Bitcoin’in oynaklığından etkilenmedi. Dijital varlığın değeri 1.322 dolarlık desteğin üzerinde kalmayı başardı ve şu anda 1.340 dolardan işlem görüyor.

6 saatlik Ethereum fiyat grafiği

Yukarıdaki Ethereum grafiği, kripto para biriminin kısa vadede 1.322 dolar ile 1.396 dolar arasında konsolide olduğunu gösterdi. Bitcoin yükseldiğinde fiyat 1.451 dolara yükseldi ancak hemen 1.297 dolara geri çekildi. ETH iki kez test ettikten sonra 1.322 dolarda destek buldu ve üçüncü tura doğru ilerliyor olabilir.

Fiyat dalgalanmasına neden olabileceğinden, Bitcoin’in oynaklığı henüz göz ardı edilemez.

Teknik göstergelere göre ETH yükselecek mi?

ETH’nin değeri anlık destek ve direnç arasında geri çekilirken, 50 hareketli ortalama da mum çubuklarıyla iç içe geçti. Bununla birlikte satış baskısı arttıkça, 50 hareketli ortalama mumların üzerine çıktı.

Göreceli Güç Endeksi dalgalanmıyor ancak denge bölgesi boyunca hareketini sürdürüyor. Pazarda satıcılar ve alıcılar eşitti, ancak RSI değerinin 42’ye düşmesi, piyasada gelişen satış baskısını yeniden teyit etti.

Küçük düşüş, yukarıdaki grafikte görülen düşük momentumdan da kaynaklanıyor. Awesome Osilatör, yeşil ve kırmızı çubukların uzunluğunun neredeyse sıfıra indiğini gösteriyor. Böylece fiyat düşse bile ivme düşüşü sınırlayabilir.

Ethereum’un piyasası biraz düşüş olsa da 10 ila 20 dolarlık bir düşüşe tanık olabilir ve geri dönebilir. 1.322 dolardaki destek güçlü oldu ve fiyat mevcut aralık içinde yoluna devam edebilir. Trader’lar, Bitcoin’in altcoin’i etkileyecek oynaklığına dikkat etmek isteyebilirler.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin