featured
Bu durum Ethereum (ETH) fiyatını yükseltebilecek ticari işlem artışını da yansıtıyor

Ethereum (ETH) talebi artıyor: Popüler ETH cüzdanı 1,3 milyon indirme geçmişi aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto dünyasında Ethereum’un popülaritesi tartışmasız. Ethereum (ETH), MetaMask gibi popüler cüzdanlar da dahil olmak üzere tüm bir ekosistemi kıvılcımladı.

Bu durum Ethereum (ETH) fiyatını yükseltebilecek ticari işlem artışını da yansıtıyor

ETH, merkezi olmayan uygulama geliştiricilerinin sevgisini kazanan Ethereum Blockchain’inin yerel parası. Şu anda 179 dolardan işlem gören ve 18,5 milyar dolarlık piyasa değeri olan ETH, bu popülerliğe eşlik eden özel bir cüzdan gerektiriyor. MetaMask, benzeri görülmemiş bir güvenlik sunan  ve kullanıcılarından olumlu yorumlar alan özel bir ETH cüzdanı. M-cüzdanın son zamanlarda 1,3 milyon indirme sayısına ulaşmasıyla indirme sayısında artışa neden olan bir şey var.

Devasa boyuttaki yüklemeler ETH için talebi yansıtıyor. Ayrıca ETH’nin fiyatını yükseltebilecek ticari işlem artışını da yansıtıyor. Şu anda, cüzdan Chrome tarayıcısıyla birbirine bağlanmış ve yalnızca bir bilgisayar üzerinden erişilebilir. Ancak, cüzdanın mobil versiyonu yakında piyasaya sunulacak. Chrome uzantısı, tarayıcı ve Ethereum platformu arasında bir bağlantı sağlar.

Justin Drake: Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.''
Justin Drake: ”Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.”

MetaMask cüzdanının özellikleri

Ek olarak, tarayıcı uzantısı, Ethereum blockchain’in tüm işlevselliğine ihtiyaç duymadan merkezi olmayan uygulamaların çalışmasına izin verir. Aşırı bilgi işlem gücü ihtiyacını ortadan kaldırır. MetaMask cüzdanına olan ilgi, bazı somut nedenlere dayanıyor. Örneğin, cüzdan en popüler donanım cüzdanları Ledger  ve Trezor ile uyumlu. Ayrıca, cüzdanın kurulumu, kullanımı kolay ve kimlik tanıma özellikleri oldukça güvenli.

Kripto dünyasında, başparmak kuralı her zaman erişim anahtarlarını tercihen soğuk bir cüzdanda saklamak. MetaMask geliştiricileri bunu anlıyor ve süreci basit ve güvenli hale getiren cüzdanda bir özelliği etkinleştirdiler. M-cüzdan geliştiricileri de yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Hesabınızın ayrıntılarını takip etmeden internet taramasına izin veren ‘gizlilik modu’ dahil.

Geliştiricilerin 2019 için büyük planları var

Geliştiricilerin de 2019 için büyük planları var. Gnosis SAFE ve Mustekala gelecek yıl tamamlanması planlanan iki büyük proje. Mustekala, tarayıcılar için P2P istemci bağlantılarını geliştirerek, cüzdanın merkezi bağlantılara olan güvenini en aza indirmeye odaklanacak. Ayrıca MetaMask, tüm Ethereum uyumlu Blockchain’leri barındırmaya istekli.

Usethebitcoin


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin