ConsenSys, Ethereum (ETH) parasının kitlesel benimsenmesini arttıracak
ConsenSys, Ethereum (ETH) parasının kitlesel benimsenmesini arttıracak

Ethereum (ETH) parasının benimsenmesi bu proje ile artacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH) kripto parasının ve bir Blockchain yazılım geliştirme şirketi olan ConsenSys’in kurucusu olan Joseph Lubin, Rimble Design System’ın (Rimble Tasarım Sistemi (RDS)) piyasaya sürüldüğünü açıkladı. RDS, kurucu iddiaları doğrultusunda, Ethereum’da merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine yardımcı olan, daha kullanıcı dostu bir araç ve araç paketi.

ConsenSys, Ethereum (ETH) parasının kitlesel benimsenmesini arttıracak

ConsenSys’teki tasarım ekibi, dApp tasarımcıları ve geliştiricileri için uyumlu dApp UX modelleri oluşturmak, kullanıcı araştırması yoluyla doğrulanan ve geliştiriciler için geliştirilmek üzere tasarım ve uyarlanabilir bileşenler ve tasarım standartları sağlayan açık kaynaklı bir proje olarak Rimble Design System’ı geliştirdi.

ConsenSys’teki tasarım ekibi, dApp’lerin geliştirilmesinin kullanıcılar/geliştiriciler hem tasarımcılar hem de ön uç geliştiricileri için bir engel oluşturan yeni kalıplar öğrenmesini gerektirdiğini kabul ediyor. ConsenSys’teki Cheif pazarlama sorumlusu Amanda Gutterman, kısa bir süre önce ConsenSys Grant Programı’nın, altyapı, araştırma, birlikte çalışabilirlik, kullanılabilirlik ve geliştirici araçlarına odaklanan Ethereum alanındaki projelerine 500.000 dolar vereceğini açıkladı. Bu Joseph Lubin tarafından Devcon 4’te duyuruldu.

ConsenSys yeni bir internet oluşturmayı hedefliyor

ConsenSys yeni bir internet oluşturmayı hedefliyor çünkü “mevcut internet bozuldu”. Bir gönderide, içerik oluşturucuların gerekli kredileri almadan internet’teki dijital bilgilerin nasıl çalınabileceğini açıkladı. Bu proje, internetin bu modelini ortadan kaldırmayı ve yeni bir tane oluşturmayı planlıyor Joseph Lubin konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu modeli değiştirmenin zamanı geldi. Dijital dünyalarımızı zenginleştirenleri ödüllendirmek önemli. İnovasyonu ve büyümeyi teşvik etmek için ahlaki işbirliğini kullanma zamanı, geldi. İnterneti yerelleştirmenin, üçüncüsüne geçmenin zamanı geldi.

ConsenSys, dünyayı desantralize etmeye ve şirketlere yardımcı olmaya yönelik çabalarında Kaleido adında bir startup ​​projesini yönetiyor. Startup işletmelerin Blockchain teknolojisini kullanmasına yardımcı olmayı ve bunun için Amazon Web Services ile işbirliği yapmayı amaçlıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin