Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor
Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor

Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son haftalarda iki katına çıkan Ethereum fiyatı, önemli bir psikolojik seviyeyi gözüne kestirmiş durumda. Analistler ETH için bir sonraki hedefin 300 dolar olduğu görüşünde.

Son haftalarda etkileyici kazançlar kaydeden ETH, 1 Ocak’tan bu yana iki kattan fazla yükseldi. Yılı 130 dolardan açan kripto para, haberin yazıldığı esnada 283 dolardan işlem görüyor.

1 günlük Ethereum (ETH) grafiği

Bitcoin’e (BTC) karşı da güçlü kazanımlar elde eden Ethereum, %50’lik bir artışla aynı zaman diliminde 0,018 BTC’den 0,027 BTC’ye yükseldi.

ETH’nin başı çektiği altcoin piyasasındaki bu iyileşme, lider kripto para Bitcoin’in pazar hakimiyetini de ciddi seviyede etkiledi. Bitcoin’in pazar payı sadece bir buçuk ayda %68’den %61’e düştü. Ethereum’un piyasa payı ise %7,4’ten %10’un üzerine çıktı.

Sonuç olarak, Ethereum önceki zirvelere meydan okumaya hazır görünüyor. Kripto paranın son zirvesi, Haziran 2019’da görülen 351 dolardı.  Ama önce 300 dolarlık psikolojik seviyeye meydan okumak gerekiyor.

Ethereum bugün iyi performans kaydeden tek kripto para değil. XRP de yüzde üç artarak 0,34 dolara ulaştı.

decrypt

Uzman analistten XRP için çılgın tahmin: Hedef 14 dolar!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin