BitMEX'ten dikkat çeken yeni bir vadeli hamlesi geldi
BitMEX'ten dikkat çeken yeni bir vadeli hamlesi geldi

Ethereum (ETH) fiyatı son 2,5 ayın en düşük seviyesini gördü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa hacmi ile dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) fiyatı, 12 Nisan’dan bu yana görülmeyen bir seviye olan 430 doların altına düştü.

Ethereum (ETH) fiyatı yılın en yüksek seviyesinden yüzde 60 aşağıda

CoinDesk fiyat endeksinden elde edilen verilere göre  kripto para birimi, 12 saat gibi kısa bir süre zarfında 50 dolardan fazla düşüş göstererek Pazar günü 16:00’da 426,47 dolar seviyesine ulaştı. Yine de dip destek seviyesi, fiyattaki ani bir düşüşü engelledi ve bu da hızlı bir şekilde 42 dolarlık bir zararın geri kazanılmasını sağladı.

Ethereum (ETH) fiyat grafiği
Ethereum (ETH) fiyat grafiği

Yazım sırasında Ethereum, 450 doların üzerinde işlem görüyor. Ancak kripto para 24 saatlik bir süre boyunca yüzde 3,36 oranında değer kaybına uğradı. Ayrıca yıllık bazda Ethereum, 14 Ocak’ta görülen bu yılın en yüksek seviyesi olan 1.326 dolardan hala yüzde 60 oranında aşağıda.

Kripto para piyasası hacmi düşük seviyelerde

Ancak uzun vadeli göstergeler, Ethereum’un aşırı satım bölgesine ulaştığını ve şu an RSI ve Bearish MACD’i soğutmak için fiyatta konsolide olduğunu gösteriyor. Diğer ana kripto para birimleri şu anda yeşil alanda işlem görüyor ve küçükte olsa bir iyileşme belirtisi gösteriyor.

Ethereum (ETH) fiyat gelişimi
Ethereum (ETH) fiyat gelişimi

Piyasa hacmi ile dünyanın en büyük beşinci kripto para birimi olan EOS, dün %3,6’lık düşüşle Ethereum’a benzer bir durum yaşadı. Bu arada, tüm kripto para birimleri için toplam piyasa hacmi, bu yılın 7 Nisan’dan bu yana en düşük değeri olan 250 milyar doların biraz üzerinde yer alıyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin