featured
Bu durum Ethereum (ETH) fiyatını yükseltebilecek ticari işlem artışını da yansıtıyor

Ethereum (ETH) fiyatı piyasaya alarm veriyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz birkaç aydan beri Ethereum (ETH), düşüş piyasasındaki en güçlü paraydı. Ancak şimdi ise ETH, tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı ve tüm kripto para piyasasını şaşkına çevirdi. Kripto dünyasındaki bazı insanlar da kripto para biriminin geleceği hakkında spekülasyon yapmaya başladılar.

Ethereum (ETH) fiyatı 300 doların altında
Ethereum (ETH) fiyatı 300 doların altında

Ethereum (ETH) fiyatı dipleri gördü!

Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi, son 24 saat içinde %18’den fazla düşüş gösterdi. Kripto para Kasım ayından bu yana ilk kez 300 doların altına düştü. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında Ethereum, 26 milyar dolarlık piyasa değeriyle 263,14 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son 1 saat içinde %18,29’dan fazla düşüş gösterdi. Kripto para, bir saatten daha kısa bir sürede 315 dolar ile 298 dolar arasında bir serbest düşüş gördü, daha sonra 286 dolar seviyesine düşene kadar iyileşme belirtileri gösterdi. Bu durum Ethereum fiyatının Eylül 2017 fiyatına geri dönmesine neden oldu.

Ethereum’un şu anki fiyatının Eylül 2017 dönemi ile kıyaslanması
Ethereum’un şu anki fiyatının Eylül 2017 dönemi ile kıyaslanması

Ethereum (ETH) fiyatı neden düşüyor?

Kripto para piyasasındaki spekülatörlerin çoğu piyasadaki düşüşü Ethereum platformunu altyapı olarak kullanan ICO’lardan kaynaklandığına inanıyor. İyi bir performans göstermekte başarısız olan ICO’ların tokenleri satarak nakde çevirdiğine ve bu nedenle Ethereum fiyatının serbest düşüşe geçtiğini düşünüyorlar. Üstelik bazı yatırımcılar Ethereum’un uzun bir süre daha ayıların kontrolünde kalacağına inanıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin