Ethereum devasa satış duvarını temizlemeye çalışıyor
Ethereum devasa satış duvarını temizlemeye çalışıyor

Ethereum devasa satış duvarını temizleyerek yükselmeye çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum (ETH) fiyatı, ABD doları karşısında olumlu işaretlerle birlikte 675 dolarlık destek bölgesinin üzerindeki yavaş yavaş yükseliyor.
  • ETH/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 712 dolara yakın direnç gösteren bir canavar sözleşmeli üçgen var.
  • Parite üçgenin direncini kırmalı ve 712 doların üzerinde bir yukarı ivme elde etmek zorunda.
  • Ethereum devasa satış duvarını temizleyerek yükselmeye çalışıyor.

Ethereum fiyatı yavaşça ABD doları ve Bitcoin’e göre daha yüksek seyrediyor. ETH/USD paritesi, yakın vadede daha fazla kazanç elde etmek için 712-714 dolar civarında bir devasa satış duvarını temizlemeli.

Ethereum devasa satış duvarını temizlemeye çalışıyor

Ethereum, olumsuzluklara rağmen ABD doları karşısında 730 dolarlık salıncak fiyatını geçti. Daha sonra fiyat düştü ve 700 dolar, 675 dolar ve 660 dolar destek seviyelerinin altına düştü. Hatta Ethereum, 650 dolar seviyesine yakın işlem gördü ve 655,6 dolardan düşük bir değer oluşturdu. Daha sonra, alıcıları buldu ve 655,6 dolardan bir hareket başladı. Fiyat, daha yükseğe taşındı ve 675 dolar direnç seviyesini kırdı.

Ayrıca, Ethereum son damlasının %50 Fib düzelme seviyesinin üzerinde 741,4 dolardan 655,5 dolara düştü. Ancak, alıcılar için 712-714 dolar civarında önemli bir bariyer var. Daha da önemlisi, 4 saatlik ETH/USD paritesi grafiğinde 712 dolara yakın dirençle şekillenen bir canavar sözleşmeli üçgen var. Dahası şu anki dalga, 741,4 dolardan en yüksek 655,5 dolardan son düşüşün %76,4 Fib iyileşme seviyesine yaklaştı. Bu nedenle, yakın vadede ETH’de daha fazla kazanç elde etmek için 712-714 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılma şart.

Ethereum devasa satış duvarını temizleyerek yükselmeye çalışıyor
Ethereum devasa satış duvarını temizleyerek yükselmeye çalışıyor

Yukarıdaki grafik, fiyatın 712 doların üzerindeki bir anahtar aralığa yaklaştığını göstermekte. Satıcılar üçgen direncini savunmuyorsa, fiyat yükselebilir ve 760 dolara çıkabilir. Aşağı yönde, 675 dolarlık üçgen desteği çok önemli.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

4 saatlik MACD: MACD yavaşça boğa bölgesine hareket ediyor.

4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): RSI şu anda değişen sinyallerle 50 seviyenin üzerinde.

Büyük Destek Seviyesi: 675 ABD doları

Büyük Direniş Seviyesi: 712 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin