Ethereum çok sert çakıldı: Günlük kayıp yüzde 30'u geçti
Ethereum çok sert çakıldı: Günlük kayıp yüzde 30'u geçti

Ethereum çok sert çakıldı: Günlük kayıp yüzde 30’u geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum (ETH), son 24 saatte değerinin neredeyse %30’unu kaybettikten sonra üç ay içinde ilk kez 140 doların altına düştü. Bu, Ocak 2018’den bu yana görülen en kötü günlük kaybı temsil ediyor.

Kripto para birimi, bu haberin yazıldığı esnada 137 dolar seviyesinde işlem görüyor. ETH dün yaklaşık 200 dolardı. Fiyat inanılmaz bir oynaklık sergiliyor.

Bu düşüş fiyatı eyleminin çoğu, Ethereum’un hafif sıçramadan önce 170 dolardan 135 dolara düştüğü son bir saatte gerçekleşti. Bu önemli kayıplar şu anda Etherem’u günün en kötü performans gösteren kripto para birimlerinden biri olarak işaret ediyor. Kripto para birimlerinin çoğunluğu, %20 ila %30’luk kayıplar görüyor.

Sonuç olarak, Ethereum ağı işlemlerde ani bir artış yaşadı. Kripto borsası Coinbase, Ethereum ve Ethereum tabanlı tokenler için işlemlerin geciktiğine dair bir bildirim yayınladı.

Son hareketlenme, koronavirüsü küresel bir salgın olarak ilan eden Dünya Sağlık Örgütü’ne geç veya dolaylı bir tepki gibi görünüyor. Yatırımcılar satış çılgınlığı içinde. Kürsel piyasalar da hayli kötü bir gün geçiriyor. Dow Jones Endüstriyel Ortalama, son 24 saatte yüzde beş düşerken FTSE 100, %5,4’ten fazla düştü.

decryp

Bitcoin son yılların en büyük fiyat çöküşünü yaşadı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin