Ethereum Classic (ETC) Binance Coin’i sıralama olarak geride bıraktı
Ethereum Classic (ETC) Binance Coin’i sıralama olarak geride bıraktı

Ethereum Classic (ETC) Binance Coin’i (BNB) geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli kripto para borsası CoinTiger Borsası, geçtiğimiz günlerde Ethereum Classic’in platformunda listelendiğini açıkladı. Şu anda 1,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle Ethereum Classic (ETC) Binance Coin’in (BNB) önünde 16. sırada bulunuyor. ETC’nin fiyatı 16,7 dolar, Binance Coin ise 14,5 dolar seviyesinde.

Ethereum Classic ve Binance Coin dikkat çeken koinler

CoinTiger 30’un üzerinde ticaret çiftini listeledi. Bu kripto paralar arasında: Ethereum, Bitcoin Cash, EOS, Cortex, Litecoin, Bytom ve YEE gibi kripto paralar bulunuyor. Geçen ay BNB, 16. sıradan 15. sıraya  taşındı. Küresel pazarda sıralama olarak BNB ve ETC, o zamanlar iyi performans gösterdiler ve ilk 20’nin arasında dikkat çeken kripto paralar oldular.

Ethereum Classic fiyat grafiği
Ethereum Classic fiyat grafiği

1,7 milyar dolarlık piyasa hacmine sahip olan Ethereum Classic, kısa bir süre önce bir dizi borsada listelendiğini ve aynı zamanda cüzdanının piyasaya sürülmesiyle ilgili haberlerle gündemde yer aldı. Emerald Cüzdan v1.0.0,  Emerald Platform olarak bilinen bir projenin parçası. Son zamanlarda ETC ayrıca InstaSwap’ta listelendiğini açıkladı.

Ethereum Classic (ETC) Binance Coin’i sıralama olarak geride bıraktı

Ayrıca Ethereum Classic, Güney Kore ve Çin’den bir grup finans ve güvenlik uzmanı tarafından kurulan bir kripto para borsası olan Zeniex ile işbirliği yaptı. Ethereum Classic, son olarak 22 Haziran’da 17,17 dolarlık bir fiyat artışı kaydetti. Bu rakam, 24 Haziran’da 1,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13,46 dolara düştü. Binance Coin 22 Haziran’da yüksek bir fiyat gördü ve fiyat 17,08 dolar seviyesinde 1,9 milyar dolarlık bir piyasa hacmiyle değerlendi. Daha sonra Binance Coin, piyasa değeri 1,5 milyar dolar olan 13,7 dolara kadar düştü.

Binance Coin fiyat grafiği
Binance Coin fiyat grafiği

Credissimo tarafından desteklenen bir finansal teknoloji grubu olan NEXO, Binance Coin’in  kripto para destekli krediler için teminat olarak kabul edileceğini açıkladı. Bir veri analisti olan Fundstrat’tan Ken Xuan, Benchmark Crypto Performance olarak da bilinen Fundstrat Weekly’nin lansmanını duyurdu. Xuan tweetinde sektör/boyut analizi, göreceli performans, indeksler ve grafikler arasındaki korelasyonları gösteren 3 grafik yayınladı. En üstte ise Binance’in yerel kripto para birimi BNB yer alıyordu!

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin