Ethereum Classic atlantis hard forku
Ethereum Classic, Atlantis hard forku başarıyla tamamladı

Ethereum Classic (ETC) Atlantis yükseltmesini öne çekebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Classic (ETC) ağ yükseltmesine hazırlanıyor.  Ethereum Classic geliştiricileri “Atlantis” yükseltmesini tanıtma planlarını hızlı şekilde hayata geçiriyor. Geliştirme ekibi, 6 Haziran’da bir çağrıda bulunmuştu. Geliştirici ekibi, bu noktada yükseltme işleminin testnet etkinliğini ilerletme niyeti hakkında görüşmeler yaptı. Buna göre yükseltme, planlanan tarihi Ağustos ayı yerine 19 Haziran’a kadar yetişebilir.

ETC geliştiricisi Soc1c görüşleri şu şekildeydi:

1 Temmuz hedefi kapalı. Bunu daha fazla tartışmaya gerek yok. Testnet’te anlaştık ve şu an mainnet için karar verme sürecindeyiz.

CoinDesk’e konuşan Soc1c, ağın geleceği hakkında da şunları söyledi:

Geleceğin ne getireceğini söyleyemem. Şimdilik test ağlarını olduğu gibi Atlantis’te bulunan her şeyle doldurmaya karar verdik ve bir sonraki aramada ana ağ özelliklerini ve tarihini değiştirme seçeneğini saklı tuttuk.

Ethereum Classic (ETC) yatırımcıları, Mainnet’i bekliyor

Atlantis güncellemesinin ağa birkaç büyük yükseltme getirmesi bekleniyor. Kilit odaklardan biri, dapplerin iki Blockchain’in arasında geçmesine izin verecek olan Ethereum Classic ve Ethereum Blockchainleri arasında birlikte çalışabilirlik sağlaması

Bu haber, bir ana ağ (mainnet) gelişimine daha da yaklaşıldığı algısı oluşturduğundan Ethereum Classic (ETC) yatırımcılarını cesaretlendirdi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin