Ethereum büyük fiyat destekleri
Ethereum büyük fiyat destekleri

Ethereum büyük bir yükseliş trendinde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum, 600 dolar civarında bir düşüş düzeltmesini tamamladı ve ABD doları karşısında iyileşti. Ethereum büyük bir yükseliş trendi içerisine girdi.
  • ETH/USD paritesi 4 saatlik grafikte 660 dolarlık destekle yaratılan bir canavar boğa eğilim çizgisi var.
  • Parite büyük bir yükseliş trendinde kalıyor ve yakın vadede 714,52 dolar seviyesinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Ethereum fiyatı (ETH), ABD doları ve Bitcoin’e karşı pozitif bir açı ile işlem görüyor. ETH/USD paritesi daha da yükseliyor ve yeni bir aylık yüksek seviyeye geçiyor. Ethereum şu anda 691,60 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ethereum büyük fiyat destekleri

Geçtiğimiz hafta ABD doları karşısında Ethereum fiyatında 600 doların üzerinde dalgalanmalar yaşandı. Fiyat aşağı yönlü düzeltmeye başlamadan önce 714,52 dolar gibi yüksek bir seviyeden işlem gördü. Fiyat 680 dolar ve 640 dolar destek seviyelerinin altına iten güçlü bir satış ilgisiyle karşı karşıya kaldı. Son yükseliş dalgasının %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altında 714 dolardan 486 dolara kadar bir kırılma yaşandı. Ethereum, daha fazla kayıp için kapıları açtı ve fiyat 600 dolar destek bölgesini test etti.

Ancak, kayıplar 600 dolar destek bölgesi tarafından korundu. Daha da önemlisi, 4 saatlik ETH/USD paritesi grafiğinde 660 dolar seviyesindeki güncel desteğe sahip bir boğa eğilim çizgisi de durdurulan zararları etkiledi. Parite daha yüksek bir seviyeyi bir kez daha atladı ve  640 ve 660 dolar seviyelerinin üzerine taşındı. Şu anda 691,60 dolar seviyesinde işlem görüyor ve fiyat daha yüksek seviyelere çıkabilir gibi görünüyor. Mevcut fiyat aksiyonu 660 doların üzerinde pozitif ve daha fazla kazanç için 700 doların üzerinde bir kırılma gerekiyor. Ethereum’da 700 dolar seviyesinin üzerindeki başarılı bir kırılma, yakın vadede 714,52 dolar seviyesinin üzerinde bir itme talebinde bulunabilir.

Ethereum büyük bir yükseliş trendinde!
Ethereum büyük bir yükseliş trendinde!

Yukarıdaki grafik aynı zamanda fiyatın 660 doların üzerinde kaldığını gösteriyor. 660 doların altında bir kırılma, 620 dolar seviyesine doğru aşağı yönlü bir itme için çağrıda bulunabilir.

Teknik göstergelerle Ethereum fiyat analizi

4 saatlik MACD: MACD, boğa bölgesine geri döndü.

4 saatlik RSI: RSI şu anda 55 seviyenin üzerinde pozitif bir açı ile güzelce hareket ediyor.

Büyük destek seviyesi: 660 ABD doları

Büyük direniş seviyesi: 714 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin