“Ethereum bu yıl 15 bin dolar, Bitcoin ise 20.000 dolar olacak.”
“Ethereum bu yıl 15 bin dolar, Bitcoin ise 20.000 dolar olacak.”

“Ethereum bu yıl 15 bin dolara çıkabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, 2018’de Ethereum (ETH)’un fiyatının 15 bin dolara ulaşacağını tahmin ettiğini belirtti. Alexis Ohanian bunu şu açıklama ile ifade etti: “Ethereum bu yıl 15 bin dolara çıkabilir!”

“Ethereum bu yıl 15 bin dolar, Bitcoin ise 20.000 dolar olacak.”

Bir girişim sermayesi (VC) firması olan Initialized Capital’da tam zamanlı çalışan Alexis Ohanian bir röportajda şunları söyledi:

Yılın sonunda, Bitcoin 20.000 dolar seviyesinde olacak. Ve Ethereum 15.000 dolar seviyesinde olacak. Harika, şimdi yanılıyorsam insanlar beni arayabilirler. Bu proje şu anda var olan herhangi bir kripto para biriminden daha uzun vadeli bir potansiyele sahip.

Alexis Ohanian’ın öngörüsü doğruysa, Ethereum pazar hacmi 67 milyar dolardan 2,5 trilyon dolara yükselirken, Bitcoin geçen yılın rekor fiyatına ve 340 milyar dolarlık piyasa hacmine sahip olacak.

“Blockchain teknolojisi yeni internetin temelini oluşturacak.”

Ohanian’ın şirketi, 250 milyon doların üzerinde varlığa sahip ve büyük kripto para birimi borsası Coinbase’e yatırım yapmakta. Alexis Ohanian röportajda, ortaya çıkan yenilikçi teknolojiye yatırım yapmanın şirket için bir öncelik olduğunu söyledi. Blockchain’in vaat edilen gerçek potansiyeline ulaşması için bir ila iki yılın gerekli olduğunu da sözlerine ekledi. Alexis Ohanian konuya yönelik açıklamalarına şöyle devam etti:

Bu yıl, projelerin hepsi Blockchain’le ilgili. Çoğu sadece hype ve BS’dir, tıpkı yapay zeka ve makine öğrenimi ile olduğu gibi. Yazılım ve Blockchain’in etrafında gerçekten hayati, protokol seviyesinde, temel altyapının birçoğunun gelecek yıla ya da ikiye katlanması gerekecek. Gerçekten de Web 3.0’ı görmeyi umuyoruz. Bu teknoloji yeni internetin temelini oluşturacak.

Alexis Ohanian, Reddit’i 2006 yılında Conde Nast’in yayınevine sattı

Alexis Ohanian, Reddit’i 2006 yılında Conde Nast’in yayınevine 10 ila 20 milyon dolar arasında açıklanmayan bir rakam karşılığında sattı. Nisan ayında, bağımsız finansal danışmanlık firması deVere Group CEO’su Nigel Green, Ethereum fiyatının 2018 yılı sonuna kadar 2.500 dolara ulaşacağını tahmin etti. Nigel Green, Ethereum’un giderek benimsenmesi ve akıllı sözleşmelerin kullanılması sonucunda dört kat artış yakalayacağını söyledi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin