Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!
Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!

Ethereum bu alanda Bitcoin’i bile geçerek rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un (ETH) günlük toplam işlem ücretleri tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 22 milyon dolara ulaştı. Coinmetrics ekibinin paylaştığı verilere göre, bu değerin, Aralık 2017’de belirlenen günlük işlem ücretlerinde Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 21,4 milyon doları aştığına dikkat çekildi.

Ethereum işlem ücretleri kripto para piyasa rekoru kırdı

Coinmetrics ekibi, Ethereum hakkındaki gözlemlerini aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

ETH günlük işlem ücretleri dün 22 milyon doları aştı ve bu sayı, kripto ücretleri için tüm zamanların yeni rekoru. BTC’nin rekoru, Aralık 2017’de kırdığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 21,4 milyon ABD doları idi.

Ethereum ücretlerinde 22 milyon dolarlık dönüm noktası, ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.694 dolara ulaştığı zamanda geliyor. ETH buraya dokunmasının ardından 1.600 dolarlık destek bölgesinin altına düştü.

CME Vadelileri geliyor, Grayscale birikimleri dikkat çekiyor

Bu haberin yazıldığı sırada Ethereum, CME Ethereum Vadeli İşlem sözleşmelerinin lansmanından önce ETH’nin 1.700 dolarlık direnç seviyesini kırdığını görebilecek başka bir artış için konsolidasyon gibi görünen 1.580 dolardan işlem görüyor.

Ethereum’un yükselişinin bir başka nedeni de Grayscale Investments tarafından devam eden ETH birikimi olarak gösteriliyor. Bu haftanın başlarında, Wall Street fonu, akredite yatırımcıları için Ethereum Trust’a yönelik abonelikler açtı. Bu da son 24 saatte 47.000 ETH ve aboneliklerin yeniden açılmasından bu yana 70.791 ETH’lik birikim ile sonuçlandı.

en.ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin