Ethereum’da bir yükseliş beklentisi için bu seviyeler izleniyor
Ethereum’da bir yükseliş beklentisi için bu seviyeler izleniyor

Ethereum balinalarından kritik sıçrama! “Yatırımcılar bunlara dikkat etmeli”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1 Mart’ta, Ethereum’un ilk 10 borsa dışı balina adresi 24 saatlik bir süre içinde 1,03 milyon ETH biriktirdi. Kabaca değeri 1,6 milyar dolar olan bu miktar, 6 haftada ETH birikimindeki en yüksek 1 günlük sıçrama.

Ethereum balinalarından önemli hamle

Santiment ekibi bu olayı ilk belirleyen kişiler oldu ve aynı zamanda aynı ilk 10 balina adresinin şu anda yaklaşık 16,86 milyon ETH’ye sahip olduğunu da ekledi. Ekip, gözlemlerini aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

Ethereum’un en iyi 10 borsa dışı balina adresi, Temmuz 2016’dan bu yana en fazla birleşik ETH token (16,86M) arzını elinde tutuyor. 1 Mart’ta, bu adresler arasına tek günlük 1,03 milyon token eklendi, 6 haftada en yüksek 1 günlük sıçrama!

Hesaplamaya göre, Ethereum’un ilk 10 borsa dışı balinası, ETH’nin dolaşımdaki 114,9 milyon arzının yaklaşık %14,6’sına sahip (Coinmarketcap’a göre). Dahası, balinaların Ethereum zulası, Ethereum’un şu anki değeri olan 1.560 dolar kullanılarak hesaplandığında 26,3 milyar dolar değerinde.

Böyle bir birikim, Ethereum’un büyük yatırımcılarının ETH ile oynamaya devam ettiğinin kanıtı. Bu, Binance Akıllı Zinciri, Zilliqa, Tron ve Cardano gibi GAS dostu blok zincirlerinin ortaya çıkmasına rağmen bu miktar oldukça fazla.

“Küresel hisse senetlerine mutlaka dikkat edin” uyarısı

Fiyatla ilgili olarak, Etheruem’in 1.500 dolarlık desteği, Bitcoin ve kripto piyasalarının geri kalanı küresel hisse senedi piyasalarıyla ilgili belirsizlikten sert bir şekilde etkilenmeye devam ederken tutunmaya çalışıyor. Bu da Ethereum’un kaderinin geleneksel yatırım dünyasını yöneten küresel olaylara çok bağlı olduğu anlamına geliyor.

Bu nedenle, Ethereum yatırımcılarına, takip eden günlerde bir ETH ticareti yapmayı düşünürken yalnızca Bitcoin’i değil, S&P 500 (SPX) ve Nasdaq (IXIC) gibi endeksleri de izlemeleri tavsiye ediliyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin