Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı
Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı

Ethereum balina adresleri son iki yılın en düşük seviyesine geriledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük miktarda Ethereum tutan cüzdan sayısında önemli bir düşüş olduğu ortaya çıktı. Glassnode tarafından bildirilen verilere göre 1.000 ila 10.000 arasında ETH tutan adres sayısı tüm zamanların en düşük seviyelerine yaklaşmış durumda.

En az 10.000 Ethereum tutan adres sayısı dipte

Blockchain analiz şirketi Glassnode’un paylaştığı istatistiklere göre 10.000 ETH’ye sahip olan Ether adreslerinin sayısı 1.020’ye kadar geriledi. 10.000 ETH bu yazının yazıldığı sırada 3 milyon 690 bin dolara tekabül ediyor. Gelinen noktada bu adresler son 21 ayın en düşük seviyesini kaydetti.

Öte yandan, en az 1.000 ETH’ye (369.000 dolar) sahip Ethereum adreslerinin sayısı da 7.253’e düştü ve bu da son iki yıldaki en dip noktayı temsil ediyor. 10 Eylül tarihinde de 7.254 görülmüştü ve iki günde bu sayı bir kere daha azaldı.

Bazı varlılı Ethereum sahiplerinin nakite döndüğü görülüyor. Ancak sıfırdan büyük bakiye tutan ETH adresleri hızla büyüyor. Analiz şirketi, sıfırdan fazla ETH’ye sahip adres sayısının 46.810.185 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştığını belirtti. İlginç bir şekilde bu adresler yıllardır istikrarlı bir şekilde büyüyor.

DeFi endüstrisi ETH’ye olan ilgiyi zirveye çıkardı

ETH, özellikle kripto para birimini kilitleyen merkezsiz finans (DeFi) alanı nedeniyle hızla yeni kullanıcılar kazanıyor. Blockchain.com Explorer’a göre, kripto para birimini tutan yaklaşık 493,41 bin yeni adres var. Ayrıca herhangi bir bakiyeye sahip yaklaşık bir milyon günlük aktif adres söz konusu.

Ethereum’da hızla artan kullanıcıların bir sonucu olarak, kullanıcıların işlemler için daha yüksek bir ücret ödemesine neden olan çok fazla ağ tıkanıklığı aşanıyor. Ethereum 2.0, yüksek ücret sorunlarını çözmek için bir çözüm olarak önerildi ve bu güncellemenin kasım ayında gelebileceği düşünülüyor.

Bu arada bugünkü Bitcoin analizimizi buradan okuyabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin