Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı
Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı

Ethereum ATH yaparken, balina hesapları hareketlilik yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lideri Ethereum, dün peş peşe ATH yaptı. Öğlen saatlerinde tüm zamanlar zirvesini yaşamıştı. Akşam Fed kararının pozitif olması anlık ATH’yi yeniledi. Ether 4.500 doları kırarak yeni bir rekora imza attı.

3 Kasım Çarşamba günü Etherum’un ilerleyişine tanık olduk. 4.664 doları gören ETH, tarihinde yeni bir rekora daha imza atmış oldu. Ether, analist ve uzmanların 5.000 ve 7.500 dolar beklentisine karşılık veriyor. 4.400-4.500 doları tuttuğu sürece yeni ATH’ler gelebilir.

Dün akşam ATH yapan kripto para birimi, market değerini ise ilk defa 550 milyar doların üzerine çıkardı. Son birkaç gündür 500 milyar değerine tutunması fiyatına da olumlu yansıdı. Ethereum’un hareketliliği sadece fiyatında yaşanmıyor. Ethereum balinalarında fiyatlanmayla birlikte hareketlilik gözlemlendi. Paylaşılan verilere göre balinalar 1,8 milyar dolarlık Ether’i kullanıyor.

Bir hesap 1 milyar dolarlık Ether taşıdı

ETH yeni bir rekor tazelerken balina cüzdanlarında transfer yaşandı. Son 24 saat içinde Ether cüzdanlarında transferlerin yaşandığı saptandı. Whale Alert tarafından paylaşılan verilerde 1,5 milyar doları aşan Ethereum işleme alındı. Veriler büyük blok zinciri olan Whale Alert tarafından açıklandı.

Büyük blok zinciri izleme hizmeti, en büyüğü 229.766 ETH yığını taşıyan büyük işlem tespit etti. Bu, itibari para cinsinden değeri ise 1.057.608.364 dolara denk geliyor. Diğer ETH işlemlerinde ise 10 bin ve 25 bin arasında varlık taşıma yapıldı.

Ethereum para biriminde yatırımcıların çoğunluğunu uzun vadeciler oluşturuyor. Yatırımcıların kripto para biriminde beklentileri 10 bin dolar barajını aşması. 2021 sonu ve 2022 yılının ilk çeyreğinde Ethereum’un daha iyi fiyatlanacağı düşünülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Karatay mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin