Ethereum 500 dolar direncini kırabilecek mi? - Göstergeler ne diyor?
Ethereum 500 dolar direncini kırabilecek mi? - Göstergeler ne diyor?

Ethereum 500 dolar direncini kırabilecek mi? – Göstergeler ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Ethereum, ABD dolarına karşı 465 dolarlık direncin üzerine yükseldi. ETH fiyatı 477 dolara yakın yeni bir aylık yüksek seviyeye geldi ve son zamanlarda aşağı yönlü bir düzeltme başlattı.

Ethereum hala 450 dolar ve 455 dolarlık destek seviyelerinin üzerinde güzel bir yükseliş yolu izliyor.

Fiyat 477 dolara yakın yeni bir aylık yüksek seviyeye yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 452 dolara yakın destekle oluşan çok önemli bir yükseliş trendi çizgisi yer alıyor.

Parite 450 dolar civarında iyi bir şekilde desteklenmeye devam ediyor. ETH 470 doların üzerindeki yükselişine devam edebilir.

Ethereum fiyatı pozitif bölgede işlem görüyor

Ethereum’da 455 dolar ve 460 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde istikrarlı bir yükseliş söz konusu oldu. ETH fiyatı 465 dolarlık direnç seviyesini bile kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine yerleşti.

Hatta 477 dolar civarında yeni bir aylık yüksek seviyeye kadar işlem gördü ve son zamanlarda aşağı yönlü bir düzeltmeye başladı.

Ethereum’un ilk kilit  desteği 454 dolar seviyesine yakın .Saatlik ETH / USD grafiğinde 452 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi de bulunuyor.

Ethereum Price

Artış yönünde, 467 dolar seviyesi boğalar için kısa vadeli bir direnç oluşturuyor.  İlk büyük engel, fiyatın 477 dolar ve 480 doların üzerine çıkabileceği 475 dolar seviyesine yakın. Bir sonraki büyük direnç, Ethereum fiyatının 500 dolar  seviyesini ziyaret edebileceği 488 dolar seviyesine yakın.

ETH’de düşüş yönlü hareketler

458 dolar seviyesinin altında daha fazla kayıp olursa, Ethereum 454 dolar ve 452 dolar destek seviyelerinin yakınında güçlü bir satın alma ilgisi bulabilir.

100 saatlik basit hareketli ortalama da 450 dolarlık destek seviyesinin hemen üzerinde konumlanıyor. Bu nedenle, 450 dolarlık destek bölgesinin altında bir kırılma, keskin bir düşüş hareketini tetikleyebilir. 450 dolarlık bölgenin altındaki bir sonraki büyük destek 432 dolar seviyesine yakın olabilir.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin hemen altında.

Destek Seviyesi – 452 dolar.

Direnç Seviyesi – 467 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin